Спечелете комплект от 30 продукта BEL London

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2021

Тегленето на печелившия за голямата награда ще се състои на 01.09.2021 г. Печелившият ще бъдат оповестен чрез телефонно обаждане от представител на Организатора.

Тегленето на печелившите за сет от 6 лака ще се състои ежеседмично. Печелившите ще бъдат оповестени всяка седмица чрез телефонно обаждане от представител на Организатора.

За да получат наградата си, служител на BEL London, ще се свърже с печелившите и те трябва да дадат трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка. Данните на участниците ще бъдат използвани с цел доставка на наградата.

В тази Игра право на участие има всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България. В случай, че печелившият е на възраст до 14 години, ненавършени до 31.08.2021 г. включително, наградата може да бъдe получена само от законния настойник на същия. В настоящата Игра НЕ могат да участват лица, работещи БЕЛ Корп. ЕООД, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

Правото на участие в Играта принадлежи изключително на един единствен подател, който отговаря на условията от настоящите Правила.

През периода на провеждане на Играта, желаещите да участват в нея трябва да избират цвят на седмицата и да се регистрират. Това гарантира участие за награди.

Наградите от Играта са по 1 сет от 6 лака BEL London всяка седмица и голямата награда – 30 продукта BEL London в края на Играта.

Печелившите участници ще получат наградата си чрез куриер, след като представител на Организатора се е свързал с тях и е получил необходимите данни за доставка (три имена, телефон и точен адрес). Цената на доставката е за сметка на Организатора. Срокът за получаване на наградата е 45 дни след свързване с победителя и изпратени от негова страна данни за доставка . Организаторът не носи отговорност за забавена доставка поради действия на куриерската компания, както и при неизвършена. Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди.

Наградите не могат да бъдат заменяни с тяхната парична равностойност.

Ако Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник в рамките на 7 дни от обявяването, ще бъде изтеглен друг победител.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара