Спечелете 40 ваучера по 500 лв. за eMag от Milka и Barni

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 15 май 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Milka и/или Barni от магазини Lidl за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията (Играта) се организира и провежда на територията на търговските обекти на Lidl в Република България.

Продукти, участващи в Промоцията (Играта) : продукти Milka и/или Barni независимо от вида и грамажа, закупени от търговски обект на Lidl. Продукти, закупени от други търговски обекти не участват в Промоцията (Играта).

Механизъм на Промоцията (Играта):

Стъпка 1: Купи продукти Milka и/или Barni, на стойност минимум 5 лв. от Lidl. Необходимо условие е закупените продукти Milka и/или Barni e да бъдат вписани на ЕДНА касова бележка, издадена от Lidl. Покупката трябва да бъде извършена в периода на Играта.

Стъпка 2: Изпрати безплатен SMS с кода на касовата бележка на номер 108004.

Награди:
Ваучер за пазаруване в eMAG на стойност 500 лв., 40 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Награда“) - за възможност да спечели Награда, потребителят трябва да регистрира поне 1 касова бележка на стойност минимум 5лв. Потребителят разбира дали печели Награда след тегленето за награди в края на Промоцията на 16.05.2024 г.

Тегленето на печелившите за Наградата ще се извърша от тричленна комисия, която ще използва специално разработен за нуждите на Играта софтуер, който ще определя печеливши номера на случаен принцип измежду всички участници регистрирали успешно поне една касова бележка.  

Тегленето ще се извърши на 16.05.2024 г., а обявяването ще се извърши до 5 работни дни след изтеглянето, като всеки печеливш участник ще бъде известен чрез SMS.

Един участник може да спечели само една награда за периода на Промоцията (Играта).

Единният идентификатор на всеки участник е реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888422784 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ Е ИМЕНАТА НА ПРОДУКТИТЕ ДА ПРИСЪСТВАТ КАТО ЗАКУПЕН АРТИКУЛ НА КАСОВАТА БЕЛЕЖКА.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО ХАРТИЕНАТА КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА! НАГРАДИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ И ПРИ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ДИГИТАЛНИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, ГЕНЕРИРАНИ В ПРИЛОЖЕНИЕТО LIDL PLUS!

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка.

Post a Comment

По-нова По-стара