Спечелете 20 подаръчни комплекта от Dove

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 7 юли 2021

Включете се в темата и помогнете на хиляди подрастващи да се почувстват по-уверени!

Проектът Dove Self-esteem е създаден през 2004 г., за да повиши самочувствието и да изгради положително отношение към тялото у младите хора навсякъде по света. Питате се защо? Защото, когато младите хора се чувстват уверени – те могат да постигнат всичко!

За всеки млад човек красотата би трябвало да е източник на увереност, а не на безпокойство, но над половината от момичетата имат ниско самочувствие и това оказва огромно влияние върху ежедневието им. Нека променим това!

Когато младите хора не се чувстват уверени, те спират да участват активно в живота. Резултати от нашето глобално проучване показват, че 8 от 10 подрастващи спират да се виждат с приятелите и семейството си; 7 от 10 нямат смелост да изразят открито мнението си и 7 от 10 дори поставят здравето си в риск, като пропускат хранения и избягват посещението при лекар, защото се притесняват от това как изглеждат. Външното безпокойство може да попречи на младите хора да се чувстват себе си. То е свързано също с по-лоша концентрация и по-малко ангажираност в класната стая, включително може да повлияе и на оценките им.

Dove self-esteem има мисия да промени това!
Обединяваме усилия с водещи експерти и партньори от сферите на психологията, здравето и визията на тялото, за да създадем уъркшопове и обучителни ресурси. Проектът е достигнал до над 60 милиона млади хора в повече от 142 страни в света. Целта ни е до 2030 г. да помогнем на ¼ милиард млади хора да изградят доверие към тялото си.

През 2021 г. България също се присъедини към Dove self-esteem програмата. Съвместно с „Академия за родители“ и „Асоциация родители“ екипът ни организира обучения за подобряване на самочувствието сред деца и подрастващи.  През март бяха организирани първите три обучения с ученици в София; предстоят още обучения с ученици в цялата страна, а също и поредица от онлайн обучения за родители.

Присъединете се към тази кауза!
Изтеглете безплатните ресурси на Dove, стартирайте обучение и помогнете на подрастващите да повишат самочувствието си. Нека им помогнем да заблестят, още днес!

В продължение на месец всяка седмица ще дискутираме нови въпроси и всяка седмица по петима от участниците в дискусията ще получават подаръци от Dove.

Въпросът ни за първата седмица е:
1. Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара