Спечелете 600 лв. и много рибарски награди


Краен срок - 06 януари 2020

Никулден по стар стил е. Рибарите в Ченгенето днес празнуват, а ние ви припомняме за нашето предизвикателство – напишете най-интересната рибарска история и ни я изпратете. Станете част от 9-то издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com и спечелете някоя от наградите.

А те са повече от впечатляващи. Победителят ще получи приз от 400 лв., класираният на второ място – 150 лв., а третият – 50 лв. Специализираният магазин „Синхрон“ отново ще подкрепи нашите призьори и те ще получат наистина впечатляващи подаръци, достойни и за най-добрия рибар.

Единственото условие за участие е вашата творба да не е публикувана в друга медия. Изпращайте ни вашите разкази, лакърдии и истории на електронната ни поща: ribarski_razkazi@abv.bg.

Ние пък ще я публикуваме в сайта, а Ваньо Вълчев ще има последната дума не само за победителите, но и за разказите, които ще влязат в предстоящата книга на Конкурса.

Така че оставете въдиците и лодките и извадете писалките. Ние ви очакваме!

Важно условие за всички е, че творбите ви не трябва да са публикувани в друга медия, а с участието си в конкурса се съгласявате да предоставите правата за издаването и отпечатването на творбите и използването им за различни каузи, свързани с популяризирането на Никулденския конкурс на Gramofona.com и фирма Вербал ООД.

Тазгодишното издание на Никулденския конкурс на Gramofona.com е факт благодарение на: „Белина-Еко-Бургас”, Пристанище Бургас, народният представител от ДПС Севим Али, Комплекс „Звезда” в малкото и китно айтоско село Съдиево, където предлагат прекрасни условия за почивка и вкусни рибни


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара