Спечелете кожена чанта с метална апликация COCCINELLE


Краен срок - 5 януари 2020

Отговорете правилно на въпроса и един от вас ще спечели идеалното допълнение към всеки празничен аутфит - кожена чанта с метална апликация на COCCINELLE от Fashion Days.

В края на годината, правейки равносметки и обзор на всичко преживяно, решихме да изведем наяве нещата, които ни вдъхновяват и правят живота ни по-красив. Три очарователни, стилни жени споделиха с нас кои големи градове са им донесли много радост и естетическо удовлетворение, което после се е пренесло и в гардеробите им.

Така те изградиха своята специална празнична визия и са готови да търсят още и още такива за бляскав месец като декември. В забързаното си ежедневие обаче градските момичета обичат нещата да стават лесно и бързо. Как успяват да го направят, ще попитате? Издаваме техния трик: Всички идеи за празничния аутфит могат да бъдат реализирани с лекота чрез приложението на Fashion Days, което е навсякъде с нас в телефона ни. Отправяме се с празнична стъпка заедно с тях към една от ключовите модни дестинации, каквато е Fashion Days. Готови ли сте за модно приключение? 

Как може да реализирате с лекота всичките си идеи за празничен аутфит?
Отговорите ви очакваме до 5 януари.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара