Спечелете 8 подаръчни комплекта от H&M Beauty


Краен срок - 8 март 2019

Попитахме четири прекрасни дами "В какво се крие силата на жената?". Разнообразните, но перфектно допълващи се отговори биха могли да опишат всяка една жена - понякога е крехка и нежна, в други моменти неимоверно силна, има дни, в които е твърде емоционална, но в в други е яростно устремена към целта, омайва с усмивка и в същото време зарежда с чиста обич и доверие.

В коя силна женска черта се припознавате вие? Включете се в нашия женски разговор и преоткрийте онази женственост, която може би понякога забравяме.

За 8 от вас имаме и специален подаръчен комплект от H&M Beauty, за да се почувствате още по-женствени!

В какво се крие силата на жената?
"Силата на всяка жена се крие в комбинацията от емоционалност, смелост, борбеност и амбиция"
"Силата на жената е в умението да преоткрива себе си и да се преобразява"
"Силата на жената се крие в нейната загадъчност"
"Силната жена вплита в себе си нежност, страст и непоколебимост. Тя не се страхува да се бори за собствените си мечти и открива вдъхновението си в успеха на другите."

За да се включат в играта, участниците трябва да отговорят на един въпрос и да се регистрират като въведат валиден имейл адрес, име, фамилия и телефон за връзка. След приключване на процеса по регистриране, от всички участници чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени двама участници в присъствието на нотариус, които ще получат награди. Печелившите участници ще бъдат оповестени на страницата на играта на 11-ти март. За участниците е необходимо да имат валидна интернет връзка, за да имат достъп до https://social.hm.com/bg_BG/womensday.

За участие в играта, не е необходимо да се извършва покупка на какъвто и да е било продукт.

Играта е отворена за участие за всички физически лица над 18 години с местоживеене на територията на Република България, с изключение на служителите на H&M, рекламните агенции и други доставчици на услуги, свързани с Играта, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители и съпрузи).

В Играта на случаен принцип ще  бъдат изтеглени 8 (осем) победители измежду всички регистрирали се. Те ще получат като награда специален подаръчен комплект с продукти от H&M Beauty и още няколко дамски изненади.

Победителят може да получи своята награда лично в централния офис на H&M в София или по куриер, на предварително предоставен от него адрес за доставка най-късно до 22 март. Печелившият участник ще трябва да установи самоличността си при лично получаване на наградата. H&M не носи отговорност при повреди, забавяне или липси в случай на изпращане на наградите по куриер.

Ако не може да бъде осъществен контакт с участник, определен за победител, в срок от три дни от обявяването му на сайта или в случай, че даденият адрес е неточен и/или непълен, участникът губи право да получи наградата си и Организаторът не носи отговорност за предоставянето й.

Наградата ще бъде предоставена в рамките на 3 работни дни след получено потвърждение за начина и адреса за получаване.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара