Спечелете спа уикенд, ваучери, гифт карти, люлки, хамаци, кухненски уреди от Великденския календар на Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 5 май 2024

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Великденски календар с награди

Включи се в играта и може да спечелиш страхотни награди!

Всеки ден в периода 12.04 – 05.05.2024 г. отваряй по едно прозорче от Великденския ни календар и виж каква изненада се крие зад него! Просто избери прозорчето с коректната актуална дата, попълни формуляра със своите данни и го изпрати. Пожелаваме ти успех!

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА.

Всеки участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: обръщение, име, фамилия, населено място, имейл адрес и телефонен номер за връзка, поле за съгласие за обработване на предоставените лични данни, поле за приемане на Условията на играта и потвърждаване, че участникът е навършил 18 години, поле за съгласие за получаване на Kaufland Newsletter и поле за сигурност. Задължителните полета с лични данни, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия, населено място и телефонен номер.

Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:
* 20 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 100 лева
* 10 мултикукъра Philips HD4713/41
* 10 хлебопекарни Tefal Pain Dore PF2101
* 10 комплекта съдове за готвене Tefal Ingenio Emotion, 13 части
* 10 фритюрника Tefal Easy Fry EY1018
* 10 сервиза за хранене Luminarc Diwali, 19 части
* 10 грил скари Tefal GC241D
* 10 хамака (255x150 см)
* 2 градински люлка тип легло (285х123х171 см)
* 10 годишни абонамента за Storytel
* 10 онлайн гифт карти GiftComeTrue, всяка на стойност 100 лева*
* 1 спа уикенд за двама във Велинград**

*Онлайн гифт карти GiftComeTrue са валидни до 05.05.2025 г. Гифт картата дава възможност да избирате между над 500 предложения за прекрасни преживявания от www.giftcometrue.com

**Ваучерът за спа уикенд за двама в хотел Макси, Велинград е валиден 3 месеца, считано от 15.05.2024 г. и може да се използва само при предварително направена резервация. Ваучерът включва: 2 нощувки за двама с включени закуски и вечери, 2 класически масажа и използване на вътрешен минерален басейн, басейн със соли от Мъртво море и басейн „Водни ефекти“, външен минерален басейн и джакузи, 3 минерални топила, финландска сауна, руска сауна,кедрова сауна, парна баня, тепидариум, зала за релакс, фитнес, еко пътека,застраховка, безжичен интернет,
охраняем паркинг.

Участниците могат да видят наградите, за които участват, чрез кликване на прозорчето от Великденския календар с датата, на която попълват онлайн формуляра.

Коректно попълнени формуляри следва да бъдат изпращани чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на съответния ден, за който се играе.

Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградите за деня.

Наградите ще се теглят на случаен принцип, в присъствието на комисия, съставена от представители на следните звена на Kaufland: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Тегленията на наградите ще се проведат, както следва:
- На 22.04.2024 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 12-21.04.2024 г.
- На 07.05.2024 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 22.04-05.05.2024 г.

Печелившите имена ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички регистрирани формуляри за участие.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с телефонно обаждане до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите. Само печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях телефон от телефонен номер от страна на „АЛБА Център“ ООД, в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване с всички печеливши от конкретната седмица.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара