Спечелете смарт часовници Fitbit Versa 3 и 20 семейни Listerine пакета

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 ноември 2021

Как се участва:

С коментари във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 Започни предизвикателството с Listerine и участвай за големи награди: един от 10 Smartwatch часовника Fitbit Versa 3 или за седмична награда: един от 20 Listerine пакета за цялото семейство.

👉 Как? 

1️⃣ Харесай страницата и 2️⃣ отбележи приятел – предизвикай го да се включите заедно в играта. Колкото повече приятели отбележиш, толкова по-голям шанс за печалба.

Механизъм на Играта

Организаторът публикува общо 21 поста с предизвикателства на официалната страница на Listerine за играта във Facebook: https://bit.ly/3qhuwt9. Всеки, който желае да участва в играта, следва да изпълни указанията посочени в конкретния пост. Всеки един пост дава на потребителя по-голям шанс за печалба в края на 21 дневното предизвикателство.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата https://bit.ly/3qhuwt9. Организатора има правото да сваля от Facebook интернет базираните платформи и съответните им мобилни приложения, всеки коментар, отговор, изображение и др., които по негово усмотрение нарушават горните изисквания.

Всеки може да участва неколкократно в играта, като изпълни предизвикателството във всеки от 21 постове, като участва както за седмична, така и за голямата награда.
 
Печелившите участници в Играта ще бъдат 30 (тридесет).

Наградите са:
-    10 броя Smartwatch Fitbit Versa 3,
-    20 броя Listerine пакета за цялото семейство
•    Приблизителната стойност на голяма награда Smartwatch Fitbit Versa 3–е 440 лв.

Съгласно разпоредбите на Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), в сила към 1 януари 2019 г., всякакви парични награди и награди под формата на търговски изделия с пазарна стойност, надвишаваща 100 лв. (сто български лева), получавани от физически лица при игри, състезания и конкурси, които не се предоставят от работодател или възлагаща организация, се облагат с данък. Организаторът издава официална разписка на всички спечелили голяма награда Участници, указваща пазарната стойност на получената награда. Официалната разписка се предоставя на спечелилите участници заедно със самата награда. Спечелилите участници трябва да представят официалната разписка заедно със своята годишна данъчна декларация по чл. 50 от ЗДДФЛ не по-късно от 30 април на годината, следващата годината на придобиването на наградата. Организаторът ще използва предоставените от спечелилия Участник лични данни и за целите на издаването на официалната разписка.

Не се допуска размяна на Наградите срещу паричната им равностойност.

Тегленето на седмичните Награди (общо 20 броя Listerine пакета за цялото семейство) се извършва всеки понеделник след първата седмица от старта на кампанията на случаен принцип измежду всички участници участвали през изминалата седмица и изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници. 

Дните за обявяване на седмичните победители са:
- 6 броя Listerine пакета за цялото семейство на 15.11.2021г.,
- 6 броя Listerine пакета за цялото семейство на 22.11.2021г. и
- 8 броя Listerine пакета за цялото семейство на 30.11.2021г. 

Тегленето на Наградите на 10 броя Smartwatch Fitbit Versa 3 се извършва на 30.11.2021г. на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта от т. 4.1, 4.2. и 4.3., чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Спечелилите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата в пост на 30.11.2021г. до 18:00 часа (българско време).

За получаване на Наградата спечелилилите участници следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свържат с Организатора на Играта на лично съобщение във Facebook и да потвърди, че е печеливш.

Ако изтеглен победител не потърси наградата си в 5-дневен срок, Организаторът си запазва правото да не я предоставя в тази игра. Не се допуска размяна на награда срещу паричната ѝ равностойност или други изгоди.

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 30 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара