Спечелете уикенд за двама в Riverside Boutique Hotel Bansko

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Фани Костова

Как се участва:

С коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Играйте и СПЕЧЕЛЕТЕ УИКЕНД ЗА ДВАМА в Riverside Boutique Hotel Bansko, отговорете на въпроса ,,Коя е реката?‘‘

От името му вероятно се досещате, че Riverside Boutique Hotel Bansko се намира до река. Ще ви подскажем, че тя се образува от две други - Бъндерица и Демяница. За да участвате в играта, отговорете на въпроса ,,Коя е реката?‘‘, напишете нейното име като коментар под поста и отбележете човека, с когото бихте искали да ни посетите!

Намерете всички подробности за хотела тук: www.riversidebansko.bg

С нетърпение ще очакваме вашите отговори до 29 ноември 2021 г., след което ще изтеглим големия победител!

Не се допуска участие от фалшиви профили и участие посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба.

Не се допуска участието на служители от "Ривърсайд хотелс ООД".

Организаторът публикува на своята Facebook страница условията за участие в играта, наградата/наградите към нея, периода на участие и датата на теглене на победителя/победителите. Всеки, който желае да участва в играта, трябва да напише под поста на играта във Facebook коментар с отговор на въпроса ,, “Коя е реката?” Освен нейното име, всеки участник трябва да отбележи и кой е човекът, с когото би споделил това страхотно изживяване.

Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази, изображения и др. Организаторът си запазва правото да одобрява чрез администратор публикуваното от участниците съдържание на Facebook страницата. Администраторът от страна на организатора има правото да сваля от Facebook страницата всеки коментар, отговор, изображение и др., който по негово усмотрение нарушава горните изисквания и уронва авторитета и достойноството на организатора или някой от останалите участници в играта.

Един победител ще спечели уикенд за двама в 4-звездния Бутик Хотел Ривърсайд Банско. Уикендът ще включва две нощувки за двама, закуски, вечери и достъп до SPA центъра на хотела.

Не се допуска размяна на наградата срещу парична сума или друг вид предметна награда.

Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички участници.

Спечелилите участници се обявяват на Facebook страницата, в срок определен от организатора или най-късно един ден след изтичане на периода упоменат в условието на играта.

За да получат наградите, спечелилилите участници следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свържат с организатора на “Коя е реката?” като изпратят лично съобщение на Facebook страницата.

Ако организаторът не получи от уведомения участник лично съобщение, както и ако печелившият участник откаже да получи наградата или в случай, че има нарушаване на настоящите правила от страна на избрания за печеливш участник, той губи правото да получи наградата си.

Наградата се предоставя от "Ривърсайд хотелс ООД".

Участникът губи правото си да получи награда в следните случаи:
- ако данните от документа за самоличност не съвпадат с данните, посочени от спечелилия участник;
- ако не се свърже с нас в срок до 5 дни от датата, на която е бил уведомен, че е печеливш;

В случай на невъзможност от страна на организатора да предостави, която и да е от наградите по причини, за които той не отговаря, организаторът си запазва правото да награди печелившия/те участник/ци с друг вид награда.

Краен срок - 29 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара