Спечелете автомати за бира, раници, ключодържатели и 1620 кена Heineken

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 17 ноември 2021

Как се участва:

С покупка на бира, търкане на скреч карта и/или регистриране на касова бележка.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на територията на Република България. Играта е валидна само за магазини Фантастико.

НАГРАДИ

Наградите Ключодържател Heineken и Heineken кен 0,33 л могат да бъдат спечелени в периода от 04.11.2021 до 17.11.2021 и получени в магазин Фантастико срещу представена печеливша скреч карта до изчерпване на количествата.

За участие в томбола за Автомат за бира KRUPS VB320E10 SILVER или Раница Heineken в периода от 04.11.2021 до 17.11.2021 снимайте касовата бележка с покупката, даваща право на участие, и я изпратете на heinekenpromo@gotovo.eu, заедно с имена и телефон за контакт

Механизъм 1

Участието в Играта е индивидуално и е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. Да закупи 4 броя продукти с марката Heineken или 1 брой опаковка Хайнекен мултипак кен 4х0,5л, или 1 брой кег Хайнекен 5л. от магазин от веригата Фантастико, в който се провежда активността.

2. Да запази касовата бележка.

3. Да изиска промоционална карта „Хайнекен“ от касата в магазина от веригата Фантастико след предоставяне на касовата бележка за покупката. След удостоверяване на покупката да вземе своята карта и да провери дали печели една от наградите.

Всеки участник има право на една карта за всяка покупка по т. 12.1 при предоставяне на съответната касова бележка.

Механизъм 2

4. Да снимка касовата си  бележка с покупката, даваща право на участие и да я изпрати heinekenpromo@gotovo.eu заедно с имена и телефон за контакт.

Организаторът и търговската верига, в която се провежда промоцията, не носят отговорност за загубени от клиента касови бележки, удостоверяващи размера на покупката.

С една покупка, отговаряща на изискванията на т. 12.1., не може да се спечели повече от една награда.

Във връзка с организирането и провеждането на Играта, както и с раздаването на наградите, не се обработват лични данни на участниците.

Физическото получаване на наградите: 1620 броя кен Хайнекен 330 мл. и 450 броя ключодържатели Heineken, описани подробно в т.10 ще се извършва в самия обект на Фантастико от служителите на каса.

За получаване на награда  Автомат за бира KRUPS и Раница Heineken - Наградите ще бъдат изтеглени в присъствието на представители на Организатора. Тегленето ще бъде записано. Организаторът ще се свърже със спечелилите участници за уточняване на детайлите по получаване на наградата в срок не по-късно от 30.11.2021 г.

Организаторът няма да предоставя награди 1620 броя кен Хайнекен 330 мл. и 450 броя ключодържатели Heineken  след изтичане на крайния срок за участие в играта – 17.11.2021 г. Всички претенции за получаване на награди, предявени след определения краен срок, се считат за невалидни. Организаторът не е задължени да води кореспонденция във връзка с тях.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Не може да се влезне в сайта ви с въвеждане на рожденната дата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не би трябвало да има проблем, проверихме и с дата във формата ден/месец/година се влиза без проблем. Вие каква дата въвеждате?

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара