Спечелете 6 награди до 500 лв. и 10 комплекта по 18 литра напитки VIDAS

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Ваня Г. +359894094***
Мая Р. +359884686***
Калин Г. +359885556***
Божидар Б. +359889447***
Симона Х. +359885796***
Силвия Н. +359895889***

Напитки за 1 месец получават:

Сребрин С. +359894388***
Анна С. +359887397***
Атанас П. +359882909***
Галатея М. +359886807***
Елица Г. +359899854***
Юлияна С. +359896690***
Златина Г. +359886318***
Иванка С. +359882451***
Павлина Ч. +359887686***
Цветелина И. +359988819***

Продуктите, които участват в кампанията, наричани за краткост „Участващи продукти“, са:

    Газирана напитка VIDAS Нар с черен кимион, 500 мл
    Газирана напитка VIDAS с листа от смокиня, 500 мл
    Газирана напитка VIDAS Бял бъз с лимон, 500 мл
    Газирана напитка VIDAS Нар с черен кимион, 1 л
    Газирана напитка VIDAS с листа от смокиня, 1 л
    Газирана напитка VIDAS Бял бъз с лимон, 1 л
    Студен Чай VIDAS Праскова с Жълт Кантарион , 500 мл
    Студен Чай VIDAS Мурсалски Чай с Лимон , 500 мл
    Студен Чай VIDAS с Листа от Смокиня , 500 мл
    Студен чай VIDAS Нар с Черен Кимион , 500 мл

След приключването на кампанията участващите продукти губят качеството си на участващи в кампанията и Организаторът не носи отговорност или каквито и да било по-нататъшни задължения, свързани с обстоятелства, които биха могли да подведат потребителите да вярват, че кампанията все още продължава действието си.

Общ брой и вид на наградите:

1. Десет комплекта от 18 литра напитки VIDAS. Безплатните продукти в кампанията се дефинират по следния начин: печелившия получава 18 литра безалкохолни напитки VIDAS в разфасовка от 500 мл. или 1 л. Продуктовият микс от вкусове и разфасовки (500 мл или 1л) се определя по преценка на организатора на кампанията, но никога не е по-малко от 18 литра.

2. Шест големи награди, посочени от печелившите участници в процеса на регистрацията в кампанията на сайта: www.vidas.bg/promo. Стойността на посочената награда не може да надвишава 500 лв. с ДДС. Стойността на наградата се определя на база пазарната стойност на посочената от печелившия участник награда и трябва да е налична за закупуване на територията на Р.България към периода на кампанията.

Не се допуска замяна на спечелените награди с паричната им равностойност или с друга награда.

В тази активност право на участие има всяко дееспособно физическо лице с местоживеене България, навършило 18-годишна възраст към датата на регистрацията си за участие в кампанията, с изключение на лицата, работещи за Организатора, техни съпрузи, както и техни роднини, в това число деца, родители, братя или сестри.

Начин за участие в кампанията

Всеки, желаещ да участва в кампанията на VIDAS, участва в томбола за описаната в т. 4.1.2 голяма награда, както и в конкурса за най-оригинално желание за описаните в т. 4.1.1. награди, при условие че изпълни всички посочени по-долу стъпки, а именно:

1. Да е закупил минимум 3 (три) вкуса VIDAS, в каквато и да е комбинация от видове напитки (газирани и/или студен чай), разфасовки (1 литър и/или 500 мл) и вкусове (Бял бъз с лимон; Нар с черен кимион; Листа от смокиня; Мурсалски чай с лимон; и/или Праскова с жълт кантарион).

Да се е регистрирал за участие в сайта на кампанията www.vidas.bg/promo, като е попълнил всички задължителни полета, а именно:

а) име и фамилия на лице за контакт;
б) телефонен номер;
в) имейл;
г) снимка на касовата бележка (в някой от следните формати: png, jpeg, pdf, в размер до 5MB). Важно! - на касовата бележка следва да са видимо изписани името и количеството на закупения продукт с търговска марка „VIDAS“, както и да се вижда, че са закупени поне 3 различни вкуса продукти с търговска марка “VIDAS”;  

д) да посочи вкусoвете VIDAS, които са му харесали най-много

е) да напише в свободен текст голямата награда, която би желал да получи от Организаторите, в случай че бъде изтеглен на случаен принцип за печеливш. Посочената награда трябва да не е в разрез със закона, моралните норми и да е налична в търговската мрежа на територията на Р.България в периода на кампанията.

ж) потвърждение (чрез чек-бокс), че приема Официалните правила на кампанията и, че ще пази касовия бон до получаване на наградата.

Регистрираните касови бележки подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани несъответствия съответната касова бележка се счита за невалидна, както и всички други участия на участника.

Тегленето на печелившите участници за голямата награда ще се извърши на 01.11.2021 чрез специално разработен за целта софтуер.

Изборът на 10-те печеливши за безплатни продукти VIDAS ще се извърши от Организаторите на кампанията, по тяхна преценка, на база оригиналност в описанието на награда, съгласно т. 6.1.2. е).

Всички печеливши ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията: www.vidas.bg/promo, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

На база предоставения мобилен номер и имейл адрес, представител на организаторите на кампанията ще се свърже с печелившия участник, за да потвърди коректността на данните и да получи допълнителна информация за доставка на наградата. Ако печелившите не могат да бъдат открити по телефон или електронна поща, или не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи имейла за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен телефон и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Спечелените награди ще бъдат доставени за сметка на Организатора до всеки валидиран участник, в срок до 30 работни дни след попълване на контактната форма с имена, адрес и телефон за контакт, ако естеството на наградатата го позволява. В случай че участникът не бъде открит на посочения телефонен номер, същият губи право да получи безплатните продукти. 

Краен срок - 30 октомври 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара