Спечелете семейна кошница с продукти, чанта за пелени и 20 комплекта Weleda

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

🎀Трояна Димова, която ще получи един брой кошница за цялото семейство с десет продукта от маркатa.
🎀Диана Славова, която ще получи един брой чанта за пелени с избрани продукти от марката.
С продукт за устна хигиена от Weleda ще зарадваме:
🎀Юлия Каназирева
🎀Христина Христова
🎀Дочка Славова
🎀Красимира Бръмбарова
🎀Мария Грозева
🎀Елияна Пашева
🎀Кристиян Ангелов
🎀Мая Аспарухова
🎀Евелин Василев
🎀Иванина Николова
🎀Мариян Василев
🎀Ивайло Костов
🎀Трифон Весков
🎀Камелия Иванова
🎀Сара Васева
🎀Калина Иванова
🎀Василена Василева
🎀Николина Кирилова
🎀Стилиана Събева

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИГРАТА НА WELEDA И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Купете продукти на стойност минимум 25лв от обектите на дм България, регистрирайте касовата си бележка и спечелете награди за цялото семейство

Играй и спечели

Сега вашите покупки от обектите на дм България ЕООД на стойност минимум 25лв носят атрактивни награди: един брой кошница за цялото семейство с десет продукта от маркатa, един брой чанта за пелени с избрани продукти от марката или 20 продукта за устна хигиена.

Може да участвате с покупки, направени в периода 02.09.2021г. - 15.09.2021г., като следвате следните стъпки:

Стъпка 1 : Закупете продукти на стойност минимум 25лв от обектите на дм България ЕООД.
Стъпка 2 : Регистрирайте номера на касовата бележка.

* Една касова бележка може да бъде регистрирана от участник САМО ВЕДНЪЖ.
* Пазете касовата бележка, за да можете да получите наградата си.

Всеки участник трябва да закупи продукти от марката Weleda на стойност минимум 25 (двадесет и пет) лв. с ДДС от обектите на дм България ЕООД и да регистрира касовата бележка в уебсайта www.weleda.bg. в секцията, предназначена за Играта. Право на участие в съревнованието за Наградите получава всеки, който регистрира касовия бон със закупени продукти от марката Weleda на стойност минимум 25 лв. с ДДС. Победителите ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 16 Септември 2021г.

Тегленето ще бъде проведено между всички участници, регистрирали касови бележки. Ще бъдат изтеглени 22 (двадесет и двама) печеливши участници и 22 (двадесет и двама) резервни печеливши участници. Всеки от резервните печеливши участници може да замести титулярните печеливши участници, при условие, че последните не могат да бъдат открити и/ или да получат наградата в съответствие с настоящите Официални правила.

Награди

На 16.09.2021г. ще бъдат изтеглени победителите в играта, които ще получат както следва:

Първа награда: Един брой кошница за цялото семейство с десет продукта от марката Weleda

(Крем против подсичане 75 мл, Душ-гел & шампоан за деца с мента 150 мл, Масло с Арника 100мл, Активен сок с бреза 250 мл, Скин фуд лека формула 75 мл, Лосион за тяло с бадем 200мл, Олио с невен, без аромат 200мл, Хидратиращ крем с кактус 30мл, Лосион за тяло с цитрус 200 мл, Нежна почистваща пяна 150мл)

Втора награда: Един брой чанта за пелени от марката Weleda+ избрани продукти за бебе от марката WELEDA (Крем против подсичане 75 мл, Олио с невен, без аромат 200 мл, Измиващо мляко с невен 200мл, Детски гел за зъби 50мл, Подхранващо мляко с невен 200 мл, Хидратиращ крем с невен 75мл, Сапун с невен 100 гр.)

Трета награда: 20 броя продукти за устна хигиена за деца или за възрастни от марката WELEDA по избор на печелившия участник, както следва: 1 брой продукт за устна хигиена за деца от WELEDA (Детски гел за зъби 75 мл.).; или

    1 брой продукт за устна хигиена за възрастни от WELEDA  (Паста за зъби с невен 75мл или Паста за зъби със соли 75мл или Паста за зъби с ратания 75мл или Растителен гел за зъби 75мл
    20 (двадесет) печеливши участници ще получат една от гореизброените пасти за зъби по техен избор

Регистриран Участник може да спечели не повече от една награда в настоящата Игра.

Всички награди са лични и не могат да се преотстъпват от участниците на трети лица преди тяхното получаване.

Не се допуска размяна на наградата за паричната й равностойност и/или други изгоди.

В срок до 5 (пет) работни дни след изтегляне на печелившите участници, Организаторът ще се свърже с тях на предоставените данни за контакт и ще ги информира относно обстоятелството, че са спечелили от Играта. Печелившите участници следва да предоставят информация относно адреса, на който да им бъде изпратена наградата.

В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печеливш участник, при направени три опита за свързване, или ако последният не предостави адрес за получаване на наградата, или се установи неизпълнение на настоящите Официални Правила от печелившия участник, правото да получи наградата преминава към следващия изтеглен резервен печеливш участник. За резервните печеливши участници важат същите условия по настоящата точка.

Наградата се доставя на печелившия участник по куриер Спиди АД, ЕИК 131371780 (Speedy) за сметка на Организатора, на посочения от участника адрес, само на територията на Република България. Печелившият участник следва да осигури приемане на наградата в деня на доставката й. Доставката ще бъде направена до 15 (петнадесет) работни дни от датата, на която Организаторът се е свързал с печелившия участник.

Краен срок - 15 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара