Спечелете ваучери по 100 лв, стекове с брашно и хлебопекарни от томболата на София Мел

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2021

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в промоцията са:

- Ваучер на стойност 100лв. – 135 броя ваучера за целия срок на промоцията;
- Хлебопекарна „Тефал“ – 350 броя хлебопекарни за целия срок на промоцията;
- Стек брашно „София Мел Класик“ 10 кг – 1000 броя стекове за целия срок на промоцията.

Участниците в Промоцията трябва да са навършили 18 години. Желаещите да участват, декларират, че имат навършени 18 години и приемат официалните правила на Промоцията. Също така декларират, че имат валидно и неограничено право да извършват всички действия във връзка с участието в Промоцията.

При участието си в Промоцията участникът трябва да се увери, че посочената в профила му информация е максимално актуална и достоверна. В случай, че печелившият не е потвърдил достоверността и/или не е допълнил адреса и телефонния номер в профила си, Организаторът не носи отговорност за изпращането и предоставянето на наградата. В случай, че информацията е недостатъчна за осъществяването на успешна доставка или получаване на наградата, участникът губи правото си на награда и не му се дължат компенсации. Организаторът не носи отговорност за подадена от победител непълна, неточна или грешна информация за контакт и получаване на награда: имена, телефонен номер за контакт, e-mail адрес, пощенски адрес, адрес за доставка на наградата и друга необходима информация. В случай, че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора според описаното по-горе, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице от избрания победител.

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, то това се счита за обстоятелство, в което Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Ако след края на промоцията (31.08.2021г.) са налице неоткрити награди от общия определен брой, Организаторът провежда анкета с томбола - като чрез успешна регистрация в анкетата, потребителите ще могат да се регистрират за спечелване на неоткритите награди от всеки вид.

Броят на наградите, които ще се разпределят между участниците в томболата се определя като от общия брой награди се приспаднат спечелените до 31.08.2021г.

Всеки един потребител може да се регистрира и да участва в томболата за разпределяне на неспечелените награди, като изпълни следните условия:

- попълни своите имена, телефон и адрес за доставка, в специално разработена форма на уеб сайта www.promo.sofiamel.bg

- отговори на кратка анкета от няколко въпроси, които Организаторът ще подготви и обяви предварително.

За да участва в томболата за разпределяне на неоткритите награди, всеки един потребител трябва да е изпълнил успешно условията, описани в т.10.3

Томболата за участие, чрез специално създадена форма ще бъде активна от 01.09.2021г. до 30.09.2021г.

Тегленето на печелившите в томболата е на 04.10.2021г. и те ще бъдат обявени на уеб сайта promo.sofiamel.bg в рамките на 3 работни дни.

Изпращането на наградите ще се реализира в срок до 15.11.2021г.

Непотърсени награди след 30.11.2021г. няма да бъдат изпращани на печелившите.

Всички предметни награди ще бъдат доставени най-късно до 60 (шестдесет) дни от датата на получаване на личните данни в профилите на печелившите в www.sofiamel.bg. Доставките ще бъдат извършени по куриер за сметка на Организатора, като всеки печеливш трябва да провери и потвърди достоверността на посочените от нея/него в профила ѝ/му адрес и контакти за доставка, които трябва да е попълнил, за да участва в Промоцията.

До връчването на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, който не отговаря на условията и правилата, изложени в настоящите Правила. Организаторът не носи отговорност, ако участникът не успее да предостави информация за личните данни, която се изисква от него (участника) при спечелване на награда, съгласно изискването в точка 6.4.. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници, които не спазват гореописаните правила и условия, по всяко време и без допълнителни обяснения.

Ако предоставените от участника данни за получаване на наградата са неточни и/или непълни, Организаторът не носи отговорност за предоставянето на наградата.

Приемайки предметна награда с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че личните им данни – трите пълни имена и ЕГН ще бъдат използвани от Организатора за подаване на справка по чл. 73, ал. 1 ЗДДФЛ към НАП.

Участниците, които са спечелили хлебопекарна Tefal и ваучер на стойност 100 лв. не дължат данък върху стойността на наградата.  

ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Само лъжат и тези! Къде са имената на печелившите? И последната им игра беше пълен блъф!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кои точно печеливши търсите? Тази томбола едва сега започва.

      Изтриване
  2. Това не им е единствената игра!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара