Спечелете мултикукъри, хлебопекарни и кутии изненади от брашно София Мел

Краен срок - 8 януари 2021

Всеки потребител, желаещ да участва в Промоцията, трябва да си регистрира профил в изградения уеб сайт https://promo.sofiamel.bg.

За регистрацията желаещият да участва предоставя две имена (първо име и фалимия), e-mail адрес, телефонен номер и въвежда избрана от него парола.

Желаещите да участват, декларират, че имат навършени 18 години и приемат официалните правила на Промоцията. Също така декларират, че имат валидно и неограничено право да извършват всички действия във връзка с участието в Промоцията.

След регистрация, всеки един потребител има възможност да добави снимка на касовата бележка от закупени поне 2кг брашно София Мел и да избере послание към специален за него човек.

Всеки един потребител при въвеждане на данните от т.3.4, може да избере и да изпрати пожеланието на човека, за който е написал, под формата на електронна картичка. За целта трябва да въведе име на човека, имейл адрес, на който да бъде изпратена електронната картичка и да избере от предварително създадените пожелания.

Всеки един потребител може да участва неограничен брой пъти в Промоцията, като изпълни всички условия, с които се е съгласил.

Всяка една касова бележка за закупени продукти с количество минимум 2кг брашно София Мел се брои като едно участие в томболата за разпределяне на наградите (за повече информация виж раздел 5. “Процедура за теглене, обявяване и получаване на наградите”).

Редовно участие в томболата за разпределяне на наградите от раздел 4 “Награди” означава, че всеки един регистриран потребител е изпълнил стъпките, описани в т. 3.1, т.3.2, т.3.3, т.3.4, т.3.5, т.е. регистрирал е своя профил в сайта https://promo.sofiamel.bg, добавил е снимка на касова бележка от закупени поне 2кг брашно София Мел, изпратил е послание за специален човек и неговото участие е одобрено от модератор на системата.

Всеки един потребител може да участва с няколко касови бележки, ако закупените количества по всяка от тях е под 2кг брашно, като прикачи всички касови бележки към едно участие. В промоцията може да участват касови бележки с дата между 10.11.2020г. и 08.01.2021 г.

В случай, че потребител използва една и съща касова бележка два пъти, то тя ще бъде премахната от модератор и няма да участва в тегленето за награди.

Един участник може да изпрати неограничен брой касови бележки.

Наградите в промоцията са само предметни и включват:

1000 бр. форми за сладки с надпис „Обичам те!“ . Форма за сладка ще бъде получена от всеки един от първите 1000 уникални участника, които имат успешно регистрирано поне едно участие в промоцията .

Награди, предназначени за печелившите участници в промоцията:
- 100 бр. мултикукър - марка Тефал
- 100 бр. хлебопекарни - марка Тефал,
- 200 бр. кутии с изненада, съдържащи брандирана меламинова купа, метална кутия, ръкавица и кърпа София Мел.

Наградите се изпращат чрез фирма за куриерски услуги „Лео Експрес“ ЕООД до 6 седмици (20.02.2021 г.) след края на промоцията и за сметка на ГудМилс България ЕООД.

Всеки един потребител, за да участва в томболата за разпределяне на наградите в Промоцията, описани в раздел 4 “Награди”, трябва да е осъществил поне едно редовно участие в Промоцията (виж раздел 3 “Механизъм за участие в Промоцията “, т.3.8).

Организаторът няма да допуска за участие касови бележки, на които:

        Не се вижда ясно количеството на закупените продукти брашно София Мел;
        Не се вижда ясно и коректно датата на закупуване на участващите в Промоцията продукти;
        Не се вижда ясно и коректно номерът на касовата бележка.

„ГудМилс България“ ЕООД, негови представители и подизпълнителят си запазват правото да не вземат предвид и да изтрият участия на потребители, които считат за неподходящи и/или несъвместими с официалните правила и няма да предприемат никаква комуникация или дискусия с участника или някого друг по този въпрос. За всяко едно такова предприето действие, участникът ще бъде уведомен по предварително предоставения имейл адрес при процеса на регистрация на неговия профил.

"ГудМилс България" ЕООД, негови представители и подизпълнителят имат право да не вземат предвид и да изтрият потребителски профили, които ясно и недвусмилено са създадени от лица под 18 години или системно нарушават текущите Общи условия на Промоцията.

Всички решения на Организатора по т.5.2, т.5.3 и т.5.4 са окончателни и не подлежат на обжалване.

Организаторът не носи отговорност пред трети лица и институции, в случай че участниците нарушават посочените по-горе клаузи, както и в случай, че с действията си накърняват права и/или законни интереси на трети лица или българското и/или европейското законодателство.

Изборът на печелившите от томболата за наградите ще се осъществи по следния начин:

За награди по т.4.1.1. - раздават се на първите 1000 уникални потребители, успешно регистрирали участие за промомоцията.

За награди по т.4.1.2.:

- на принципа на томбола, осигуряващ равнопоставени условия за всеки един потребител с редовно участие за спечелване на награда.

- всички печеливши ще бъдат изтеглени след края на промоцията и ще бъдат обявени в уеб сайта www.promo.sofiamel.bg не по-късно от 12:00 часа на 15 януари 2021г.

След като даден потребител бъде изтеглен за печеливш от томболата, той трябва да въведе своите данни /три имена, ЕГН, адрес и телефон/, както и данните на специалния човек, когото е избрал да получи съответната награда – две имена, телефон и адрес за доставка на наградата.

Ако даден потребител печели форма за сладка трябва да въведе само две имена, телефон и адрес за доставка.

В срок не по-късно от 4 календарни седмици след приключване на промоцията, всеки потребител, който не е въвел своите данни за контакти и доставка, трябва да потърси наградата си. Непотърсените награди след този период няма да бъдат изпращани на печелившите. 

ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Моята бележка е от 8.11.2020 г. и какво? Само ще купувам брашно ли???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В играта участват бележки с дата между 10.11.2020г. и 08.01.2021 г. Има достатъчно време до края на играта, за да се включите с друга бележка.

      Изтриване
  2. Здравейте а когато в касова бележка има повече от 2 кг брашно

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара