Спечелете ваучери за Lidl, комплекти на Dr. Oetker и много книги


Краен срок - 10 януари 2021

Конкурс: „Вкусна изненада за празника“

Домашно приготвеното ястие е синоним на уют, семейна атмосфера и топлина вкъщи. Ароматите на прясно изпечена питка, вкусно приготвено ястиe, сладкиши с канела и ванилия подсъзнателно разпалват апетита.

В нашия конкурс „Вкусна изненада за празника“ очакваме вашите рецепти и снимки на най-необикновените и ефектни на вид ястия, с които сте изненадали любимите хора за празниците.

Н А Г Р А Д И:

🎈 10 ВАУЧЕРА за пазаруване в магазините на LIDL, всеки на стойност 50 лв.

🎈 3 КОМПЛЕКТА от Dr.Oetker - всеки включва: Форма за печене; Специален пудинг за бискивтена торта; Крем Оле; Бут. есенция ванилия; Бакпулвер; Какао.

🎈 И ОЩЕ 35 БРОЯ КНИГИ от ССБ Медия, ИБИС, Софтпрес, AMG Publishing, Еднорог, Парадокс и ЕРА.

УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА:

В конкурса "Вкусна изненада за празника" могат да участват всички потребители на Rozali.com.

От 27-и ноември 2020 г. до 10-и януари 2021 г. (включително) може да изпратите вашите рецепти, придружени със снимки във формата по-долу.

В конкурса ще участват само публикуваните снимки и рецепти в раздел "Коледен конкурс 2020" от 27-и ноември 2020 г. до 10-и януари 2021 г. (включително).

Всеки потребител може да участва с повече от една авторска публикация и неограничен брой снимки.

Rozali.com си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на наградите.

Rozali.com си запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора.

На 18 януари 2021 г. ще бъдат публикувани имената на победителите, които ще бъдат избрани на случаен принцип сред всички участници в конкурса.

Очакваме вашите кулинарни изненади придружени със снимка.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара