Спечелете външни батерии, колонки, слушалки, тениски

Краен срок - 15 ноември 2020

В кампанията могат да вземат участие всички физически и юридически лица - абонати на VIVACOM – страна по договор за предоставяне на мобилни услуги, както и потребители на предплатени мобилни услуги на VIVACOM, които имат активен абонамент за услугата Happy Call.

Всички абонати на VIVACOM, които имат активна Happy Call услуга, могат да участват в кампанията като закупят поне една нова мелодия от целия каталог на услугата на цена 1.80лв. с ДДС. Абонати на VIVACOM, които нямат активна Happy Call услуга, могат да я активират с цена от 0.60лв. с ДДС и да закупят която и да било мелодия от каталога на услугата на цена 1.80лв. с ДДС за участие в кампанията.

Всеки абонат може да участва в тегленето само и единствено, ако е поръчал мелодия през периода на кампанията. Важи само за ново абониране, а не за подновяване на абонамент към вече активна мелодия. Всеки абонат може да спечели само една награда в рамките на едно седмично теглене. Ако клиент закупи нова мелодия, може да се включи в следващо теглене и така до края на кампанията.

За да е валидно участието в кампанията, абонатите, след закупуването на мелодията, трябва да потвърдят участието си и да се съгласят за използване на личните им данни на http://happycall.bg/Main/Agree.

В случай, че абонат желае да закупи мелодия в периода на провеждане на играта, но не желае да участва в инициативата, следва да заяви отказа си като изпрати имейл на адрес happycall@vivacom.bg или като не се съгласи с използване на личните му данни.

Награди

За периода на кампанията са:

- 5 броя Mojipower Външна батерия – различни модели (Панда, Маймуна или робот). Избират се на случаен принцип;

- 2 броя Cellular Line Колонка Sparkle;

- 1 брой Cellular Line Слушалки TWS Shadow;

- 2 броя DARA’s T-shirts;

- 2 броя CD албуми на Mihaela Marinova;

- 2 броя CD албуми на Pavell & Venci Venc’.

Наградите се разпределят като в края на всяка седмица от кампанията се изтеглят двама печеливши участници и 2 техни резерви, като всеки от тях получава по една награда на случаен принцип. Визуализациите на наградите са с илюстративна цел.

Печелившите ще бъдат изтеглени в края на всяка седмица от кампанията. Механизъм на определяне на печелившите:

- Чрез софтуер се избират 2 печеливши и 5 техни резерви всяка седмица;

- Печелившите участници ще бъдат уведомени с до 3 обаждания на използвания от тях мобилен номер за участие в играта в периода на кампанията;

- Ако печеливш участник не отговори на обажданията, то се преминава към резервата и се продължава така до последната резерва.

Печелившите участници получават наградите си само, ако към момента на уведомяването им те нямат изискуеми задължения към БТК по отношение на предоставяната мобилна услуга.

Ако номера на печелившия не е активен по време на уведомяването на клиента той губи правото си на получаване на наградата.

Наградите се изпращат с куриер на посочения от получателя адрес или в офис на куриера. Получател на наградата може да е само титуляря по договора с Организатора. Получателят следва да се идентифицира с лична карта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара