Спечелете PlayStation 4 Pro, барбарони и ваучери за пазаруване в eMAG


Краен срок - 11 октомври 2020

Играта обхваща периода: 14.09.2020 г. - 11.10.2020 г., като през този период участниците могат да регистрират касови бележки на минимална стойност 1,99 лв. с ДДС от закупуването на близалки Chupa Chups и да играят за спечелване на моментни, седмични и големи награди.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

1. Да закупи близалка/и на Chupa Chups на минимална стойност 1,99 лв. с ДДС.

Близалките, които дават възможност за участие в Играта, са с търговска марка Chupa Chups. Списък с продукти, участващи в промоцията:

Близалки Best of

Ягода
Ябълка
Череша
Кола
Ягода-сметана
Малина-ванилия
Какао-ванилия

Crazy Dips

Ягода

Chupa Chups Skull (еденична бройка и плик)

Chupa Chups Melody Pops ягода

Chupa Chups Surprise (всички налични видове в търговския обект)

Chupa Chups XXL

Ягода
Ябълка
Кола

Chupa Chups XXL 4D

Череша-кола-пъпеш
Лайм-мента-горски ягоди
Боровинка-ягода-банан

2. Да влезе на интернет страницата на Възложителя www.chupatravel.com и да се регистрира с имейл, телефон и две имена;

3. Да регистрира касова бележка на сайта www.chupatravel.com, като качи снимка на касовата бележка и попълни датата и номера на касовата бележка. На снимката трябва да се вижда името на продукта, датата и кода (при условие, че продуктите са закупени от търговски обект, от който на издадената касовата бележка не пише Chupa Chups, е необходимо да се качи снимка на касовата бележка, до която присъстват и продуктите);

4. Да получи одобрение на касовата бележка. Качената бележка е със статус "изчакване". След преглед от администратор, статусът на бележката се променя на "одобрена" (в случай че отговаря на посочените условия) или "неодобрена" (в случай че не са изпълнени посочените по-горе изисквания).

Регистрираните касови бележки се одобряват от администратор в срок до 2 работни дни. Всяка регистрирана и одобрена от администратор касова бележка носи на потребителя 1 точка, с която участникът има възможност да завърти еднократно глобуса за спечелване на моментна награда - 1 от 140 ваучера на стойност 30 лева за пазаруване от eMAG. За да участва в седмичните томболи за 1 от 8 брандирани барбарона, участникът трябва да натрупа минимум 5 точки от регистрирани касови бележки. За да участва в томболата за 1 от 4 конзоли PlayStation 4 Pro The Last of Us Part ll Limited Edition, участникът трябва да натрупа минимум 10 точки от регистрирани касови бележки.

Точките се натрупват в профила на потребителя. Всеки 5 натрупани точки от даден потребител еднократно му носят възможност да спечели седмична награда. Всеки 10 натрупани точки му носят еднократна възможност за спечелване на голяма награда в края на промоцията. Всеки потребител може да спечели една моментна награда, една седмична награда и една голяма награда за целия период на кампанията.

В профила на потребителя има три брояча. Първият отчита натрупаните точки за завъртане на глобуса, с които потребителят може да спечели моментна награда. Вторият отчита натрупаните седмични точки, с които потребителят участва в томболата за седмична награда. Третият отчита общия брой натрупани точки от началото на кампанията до нейния край, с които потребителят участва в томболата за голямата награда.

В края на всяка седмица точките за седмичната награда се зануляват. Зануляването се случва в неделя в 23:59 ч., а седмичните наградите се теглят в понеделник. От 00:00 ч. в понеделник на всяка нова седмица (и в случай че не е спечелил седмична награда от предходната седмица) потребителят започва да трупа нови точки за участието в томболата за седмична награда. Спечелването на седмична награда и/или нулирането на точките за седмична награда не влияе върху натрупаните точки за голямата награда - те се събират до 23:59 на последния ден на промоцията.

Участникът е длъжен да запази касовия бон от покупката до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направената покупка, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

При регистрация на касов бон и одобрението му се появява бутон - “Играй”, който предоставя възможност на участника да завърти еднократно Forever Fun глобуса за спечелване на моментна награда. Участникът може да спечели 1 от 140 моментни награди. За да завърти глобуса, е необходимо да има минимум една точка. Всеки участник има правото да спечели само една моментна награда за целия период на кампанията.

За да участва еднократно в седмичната томбола, участникът трябва да събере минимум 5 точки в рамките на 1 седмица в своя профил за спечелване 1 от 8 брандирани барбарона с уникален дизайн Chupa Chups.

За да участва еднократно в томболата за спечелването на голямата награда 1 от 4 конзоли PlayStation 4 Pro The Last of Us Part ll Limited Edition, участникът трябва да събере поне 10 точки за целия период на играта в своя профил.

Награден фонд - общо 152 награди

Наградите, налични за участниците в Играта, са:

140 бр. ваучери на стойност 30 лева за пазаруване от eMAG;
8 бр. брандирани барбаронa;
4 бр. конзоли PlayStation 4 Pro The Last of Us Part ll Limited Edition

Всички печеливши ще бъдат обявявани на сайта www.chupatravel.com в момента на спечелването на наградата.
За да изпълни задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от всички спечелили голяма награда да предоставят три имена, адрес по лична карта и ЕГН като тези лични данни ще бъдат използвани само и единствено за целите на справката по споменатата по-горе в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.

Приемайки награди с пазарна стойност 100 лева и над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл. 65, ал. 7 от ЗДДФЛ и всички свързани условия в същия закон /чл.38, ал.14/ в сила от 01 януари 2019г., Организаторът има задължението да начисли и удържи данъка, да Декларира  спечелената  награда  и начисления и удържан данък пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати същия в съответните срокове. Награди с пазарна стойност 100 лева и над 100 лева са конзолите PlayStation 4 Pro The Last of Us Part ll Limited Edition.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара