Промоционална кампания 'Stikeez Happy Home' в Lidl


Краен срок - 11 октомври 2020

Парти у дома? О, да!


Готов ли си за новата Stikeez вълна? Обзалагаме се, че да! Двайсет и четиримата приятели от Stikeez Happy Home са тук, за да направят деня ти по-щур и цветен. Всички заедно живеят под един весел и много купонджийски покрив и са най-шумните обитатели на квартала. И как да е иначе – останат ли сами, цялата къща оживява и партито не закъснява! Запознай се с цялата Stikeez тайфа и се включи в тяхната игра.

Промоцията е валидна в магазините на LIDL България от 14.09.2020 г. до 11.10.2020 г. или до изчерпване на количествата в рамките на този период само в Lidl.

В периода от 14.09.2020 г. до 11.10.2020 г. за всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон в магазини Lidl в България получавате 1 (една) фигурка Stikeez като подарък. Например ако стойността на Вашия касов бон е 64 лева, ще получите 3 (три) фигурки Stikeez.

Фигурките Stikeez са малки, меки гумени играчки, които могат да се колекционират. Благодарение на гумената си вендуза те се залепват здраво към всички гладки повърхности. Когато ги дърпаме, издават характерен звук. Фигурките Stikeez ще се получават на касите в магазини Lidl в България при плащане на покупката, която отговаря на посочените по-горе изисквания. Stikeez се раздават на произволен принцип и може да се падне всяко едно от тях. Ако фигурката Stikeez Ви се повтаря с вече полученa такaва, тя няма да може да бъде заменена с друга. Stikeez не са подходящи за деца под 3 годишна възраст. Могат да се използват от деца само под родителски надзор. Показаните в рекламните материали снимки и илюстрации на фигурки Stikeez служат само за илюстрация и могат да се различават незначително по цвят и форма от реалните фигурки.

В периода на кампанията бихте могли, ако желаете, да закупите допълнително и независимо от получаването на Stikeez, на стандартна цена:

Колекционерски албум на Stikeez – 4,99 лв .
Торбичка за съхранение на Stikeez  – 1,99 лв.

В цената на колекционерския албум и торбичката за съхранение не се включват фигурки Stikeez. Получаването на Stikeez не дава предимство при покупка на посочените артикули и не намалява цената им. Количествата на посочените артикули в магазините Lidl в България e ограничено и е възможно да се изчерпят още през първата седмица на кампанията. Организатор на кампанията за територията на България е "Лидл България ЕООД енд Ко." КД (Лидл България), с ЕИК 131071587, със седалище и адрес на управление: област София, община Елин Пелин, 2129, с. Равно поле, ул. "3-ти Март" №1, за контакт: www.lidl.bg/kontakt.

В случай че имате въпроси относно кампанията, може да се обърнете към служителите на касите в магазини Lidl в България.

Получените фигурки Stikeez не са предназначени за продажба! Продажбата/препродажбата на фигурки Stikeez може да доведе до нарушаване на права на Лидл България, друго дружество от Лидл групата или трети лица.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара