Спечелете 30 пакета с продукти TEDI


Играта е приключила! Печеливши: Teddyto1 eclipse23 Hope17 chockolina Summer789 Пока777 p0lina PureLove mariana_n_k kosara pisinka ~Tony~ Мон... ilik123 Криси` sun.rain ralnik Radina ma6kata7 elie1 White Peony Валя* mama.iv Earth80 Monikqe Villy_Na milena_dyakova86 HrisAni 1905vv norcheto

Всички знаем, че плодовете са изключително важна част от начина на хранене на децата. Именно вкусните плодове, пълни с ценни витамини, допринасят за здравословното развитие и щастливото детство на малчуганите. Понякога обаче не е лесно да убедим децата да ги консумират и се налага да добавим щипка изобретателност в начина, по който им ги поднасяме. Тук на помощ се появява игривото мече TEDI, което винаги е готово за нови приключения. За да се включат във веселите му игри, децата имат нужда от бързо зареждане с витамини.

Мисията на TEDI е да осигури дневната доза витамини на децата в различна, интересна и удобна опаковка. Именно това вдъхновява създаването на един от най-иновативните продукти - TEDI MUSS - мус от 100% плодове и моркови, който е източник на полезни фибри и витамини, без добавена захар, оцветители и консерванти. Това е идеалният избор за следобедната закуска на всяко дете или за бързо хапване между отделните хранения. TEDI MUSS е удобен за носене в раницата в училище, на разходка, при игра навън в парка или по време на пътуване. Така детето ви получава апетитна закуска навсякъде и по всяко време.

В света на TEDI има и богато разнообразие от вкусни и полезни нектари от моркови, комбинирани с различни плодове като малина, банан, праскова, круша и ябълка. Те идват в няколко различни разфасовки, но общото между всички тях е, че са без консерванти и съдържат ценните за здравословния растеж на децата витамини C и А. Нектарите са любими на малчуганите, но възрастните също им се наслаждават през натоварения ден или по време на заслужена почивка.

Тъй като вярваме, че всяко дете заслужава да се храни здравословно и да бъде заредено с енергия за нови приключения, решихме да зарадваме децата и техните родители, пишещи в BG-Mamma, с възможност да спечелят разнообразна селекция продукти TEDI. Оценката на потребителите е най-важна за нас и по тази причина спечелилите ще имат ангажимент да попълнят кратка анкета с отзивите си за тестваните продукти. Това ни помага да бъдем все по-добри и да подкрепяме родителите по пътя на здравословното хранене.

Трима влиятелни потребители на форума, родители на малчугани, приеха поканата ни да тестват продуктите на TEDI и да споделят своите впечатления с вас в кратки ревюта. Очаквайте ги съвсем скоро в темата!
Следете кампанията, защото сме ви подготвили и поредица от интересни постове със съвети, от които ще научите как лесно да мотивирате децата да хапват повече плодове и зеленчуци.

Още интересни новини за вкусните TEDI продукти можете да намерите тук.
Включете се в играта на BG-Mamma и TEDI!

Станете част от мисията на TEDI да дарява децата с витамини, като отговорите на въпросите, които ще ви зададем в следващите две седмици.

Първият ни въпрос към вас е:
Pushpin Коя е любимата закуска на детето ви, която бихте комбинирали с вкусен и полезен TEDI продукт?

30 участници, изтеглени на томболен принцип, ще получат специална селекция от продукти TEDI, която включва:
1 брой нектар 900 мл
1 брой сок 300 мл
4 броя TEDI Muss
1 брой TEDI Play
Към всичко това победителите ще получат симпатична кутия за обяд във формата на ягода.

Ще обявим кои са късметлиите, които печелят продукти TEDI на 31 август 2020 г.

Победителите от активацията ще имат ангажимент да споделят впечатленията си от получените продукти в кратка анкета.
Краен срок - 31 август 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара