Спечелете iPhone 7, Samsung LED TV 4K, Sony Playstation 4, часовници, ваучери, екипировка


Краен срок - 15 юли 2020

Kакъв герой си ти това лято?

Без пърхот и без причини да не правиш това, което обичаш най-много.

КАК ДА УЧАСТВАШ?

Купи които и да са 2 продукта Head&Shoulders в периода 1 юни – 15 юли 2020 г., избери какъв тип летен герой си, регистрирай тук касовата бележка и можеш да спечелиш това, което ти харесва най-много.

За всяка категория награди можеш да се регистрираш максимум 2 пъти с две различни касови бележки.

УЧАСТВАЩИ ПРОДУКТИ:

Head & Shoulders предлага шампоан за всеки, без значение как и какво търсиш – свежи ухания или копринено гладка коса, чист скалп и дори защита за боядисана коса.

НАГРАДИ

СЕЛФИ МЕНИДЖЪР

4 x iPhone 7
50 x ваучера за пазаруване

Ако това лятото всичко ти изглежда като повод за снимка, тогава ти си СЕЛФИ МЕНИДЖЪР. А за да е подготвен, всеки селфи мениджър се нуждае от супер смартфон и продукти за красота.

РЕЛАКС ГУРУ

3 x Samsung LED TV 4K
3 x Sony Playstation 4

Ако за теб лятото означава повече време за любимите ти филми и игри на дивана пред телевизора, тогава ти си РЕЛАКС ГУРУ. А релакс гуруто се нуждае поне от SMART телевизор или Playstation.

ШЕФ ТРЕНИРОВКИ

3 x часовника Samsung Galaxy
3 x фитнес екипировка

Лятото е тук и това е най-добрата причина да поддържаш форма и да тренираш всеки ден. Нали така, уважаеми ШЕФ ТРЕНИРОВКИ? Значи всичко, от което се нуждаеш сега, е смарт часовник и пълно фитнес оборудване: велоергометър, дъмбели и постелка за тренировки.

За да участва в Кампанията, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1: Да закупи минимум 2 броя продукти на Head&Shoulders на обща стойност минимум 7,50лв., независимо от вида и грамажа, oт всеки търговски обект в Република България, през периода на Кампанията. Необходимо условие е общата стойност от не по-малко от 7,50 лв., да бъде вписана на ЕДНА касова бележка.

Стъпка 2: Да регистрира номера от касовата бележка на интернет страницата www.hs-promo.com При регистрацията участникът трябва да:-въведе кодa от касовата бележка; -въведе име, фамилия,e-mail и мобилен номер; -качи снимка на касовата бележка, която регистрира, където имената на продуктите на Head&Shoulders са видими и четливи;-потвърди (чрез чек-бокс), че е съгласен с Официалните правила на Кампанията;-потвърди (чрез чек-бокс), че се съгласява с политиката на съхранение и обработка на лични данни;

Стъпка 3: Един участник има правото да участва във всяка една от трите категории, не повече от 2 пъти с регистрация на различни касови бележки. Съответно, един участник може да регистрира общо 6 различни касови бележки (по 2 в категория) в рамките на Кампанията.

НАГРАДИТЕ ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез специализиран софтуер в присъствие на тричленна комисия. Участие в жребия за наградите ще имат всички лица, отговарящи на посочените по-горе условия. Имената на всички печеливши Участници ще бъдат обявени до 30.07.2020 г. чрез публикуване на: https://hs-promo.com/,след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

При тегленето, освен спечелилите, ще се изтеглят допълнителни 5+15 резервни Участника по вид награда, в случай, че не може да се установи контакт с някой от спечелилите Участници за доставка на наградите или някой от спечелилите откаже да получи наградата.

Печелившите Участници ще получат уведомителен (поздравителен) e-mailза спечелване на награда,в който е посочен линк към съответна лендинг страница (landing page) –в зависимост от това дали спечелената награда е награда по раздел III, НАГРАДИ.

В срок до 5 (пет) дни, печелившиятУчастниктрябва да предостави по e-mail изискващите се лични данни. Телефонният номер,който Участникът предостави,трябва да съвпадас този,който той евъвел първоначално, чрезрегистриране в платформата. На снимката накасовата бележка, която Участникът трябва да качи на лендинг страницата, трябва да са видими: 1) номер на касовата бележка, който трябва да съвпада с регистрирания в платформата;2) дата на покупката, която трябва да е в периода на Кампаниятаи 3) име на закупения Head&Shoulders продукти, на обща стойност минимум 7,50 лв.

Печелившият Участниктрябва да следва инструкциите на лендинг страницата и задължително да предоставивсички необходими данни, вкл. име и фамилия, телефон,адрес за доставка на наградата,дата, месец и година на раждане–във всички случаи и презиме и ЕГН, ако се изисква с оглед фискалните задължения на Организатора за деклариране на наградата по реда на ЗДДФЛ. ПечелившиятУчастник следва да потвърди изрично желанието си да получи наградата, да приеме настоящите правила и ако желае да даде изричното си съгласие имената му да бъдат обявени чрез публикуване на: https://hs-promo.com/. Потвържденията по предходното изречение се предоставят от печелившия Участник чрез попълване на съответните полета в лендинг страницата. 

ЛИНК за участие

8 Коментари

  1. Защо примерната касова бележка е на Кауфланд??? Какво искате да кажете на потребителите - "Отидете в Кауфланд и си купете шампоан"???! И после се чудим защо малките магазини нямат работа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, моля обърнете се към организаторите по този въпрос. Ние само популяризираме кампанията, нямаме връзка с организацията и правилата й.

      Изтриване
  2. Под код на касовата бележка кое се има в предвид?номера и кодове по бележката много.къде се намира точно?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обикновено в игрите с регистрация на касова бележка под номер на бележката се има предвид този, който се намира вляво под крайната сума срещу датата на бележката. В сайта на играта има качена примерна бележка и там е ограден номера, може да го видите.

      Изтриване
  3. Как да проверим за кой вид награда сме играли?
    Има ли начин да сменим за какво играем?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не можем да ви помогнем с тези въпроси, молим свържете се с организаторите на телефон 0886728494, всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часав рамките на периода на Кампанията.

      Изтриване
  4. Не разбрах дали регистрацията е успешна. Къде мога да проверя?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Единственият начин, за който се сещаме, е да пробвате да регистрирате отново същата касова бележка и ако ви изпише, че вече е регистрирана, значи предишния път е успешен :) Другият вариант е да се свържете с организаторите на телефон 0886728494, всеки работен ден от 09:00 до 17:00 часав рамките на периода на Кампанията.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара