Спечелете 4 ваучера по 100 лв. от Sport Depot и Coca-Cola


Краен срок - 29 март 2020

Истинската любов не признава граници и разстояния!

Стани и ти част от емоцията - качи видео с твоята лична любовна история, сподели я в коментар с #FeelTheLove и можеш да спечелиш фенска награда от Coca-Cola – един от 4 ваучера за 100 лева от Sport Depot или 10 броя стека с новите Coca-cola футболни кенове, за да ги споделиш с твоите приятели.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва да има профил във Facebook (www.facebook.com) според Условията за ползване на платформата:  https://www.facebook.com/terms.php

Всеки желаещ да участва в Играта „Спечели награда, като споделиш твоята лична любовна история към отбор от Premier League с #feelthelove.“ ще бъде приканен да отговори най-късно до 16:00 часа на 29-и март 2020 (включително) на пост на страницата на Coca-Cola Bulgaria във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/), обявяващ началото на Играта на 29.02.2020 г., с коментар под видеото „Спечели награда, като споделиш твоята лична любовна история към отбор от Premier League с #feelthelove.“ . Публикуването на повече от един отговор не увеличава шансовете на съответния участник за спечелване на награда.

За валидно участие се счита всеки коментар, който отговаря на условията и е публикуван под обявяващия началото на Играта на 29.02.2020 г. пост на страницата на Coca-Cola Bulgaria във Facebook (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/ ) в съответствие със сроковете, описани в Раздел 3, както и условията, описани в Раздел 4 и Раздел 5.

След края на периода на Играта (16:00 часа на 29.03.2020 г.) четирима участника, изтеглени на случаен принцип чрез електронен жребий, ще получат голямата награда – ваучер от Sport Depot на стойност 100 лева. Десет участника, изтеглени на случаен принцип, ще получат по един стек с 12 футболни кена Coca-cola. Имената на победителите ще бъдат изтеглени на 29.03.2020 г. и обявени като коментар под поста на Играта на страницата на Coca-Cola Bulgaria в Facebook до 29.03.2020 г.

Ще бъдат избрани 4 (четири) победителя за голямата награда, която е ваучер от Sport Depot на стойност 100 лева. Ще бъдат избрани 10 (десет) победителя за малка награда, която е стек от 12 футболни кена Coca-Cola.

На случаен принцип, чрез електронен жребий сред авторите на одобрените коментари, ще бъдат избрани 4 (четири) победителя за голямата наградата и десет победителя за малките награди. Един участник може да получи само една награда от определен тип от тази и подобна игра на Facebook страницата на Coca-Cola Bulgaria (https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/).

Стойността на нито една от описаните в т. 1 и т. 2 на настоящия раздел награди не надвишава 100 лева.

Организаторът ще уведоми победителите на наградите чрез публикация на стената на страницата на Coca-Cola Bulgaria във Facebook. Коментарът под публикацията ще бъде направен на 29.03.2020 г.

В случай че победителите не могат да приемат наградите или не осъществяват контакт с Организатора в рамките на 48 часа след уведомяването за спечелване на награда, наградата не може да бъде прехвърляна на друго лице.

Спечелилият участник е задължен да си сътрудничи с Организатора по всички въпроси, свързани с получаването на наградата. Ако победителят не изпълни задълженията си, отнасящи се до това сътрудничество, и по този начин възпрепятства постигането на съгласие за приемането и доставянето на наградата, това се считат за обстоятелства, в които Организаторът не носи отговорност. Уговореният с Организатора период от време не може да бъде удължаван и в случай че участникът-победител не спази крайния срок, тя/той ще изгуби правото си на награда.

Победителят трябва да се свърже с Coca-Cola България чрез лично съобщение до Coca-Cola във Facebook, за което ще бъде помолен чрез публикация на страницата на Coca-Cola Bulgaria във Facebook. Всички предоставени от печелившия участник данни ще бъдат обработвани единствено и само за целите на Играта и предоставянето на наградата, като след самото предоставяне на наградата ще бъдат надлежно изтрити, при пълна конфиденциалност и няма да бъдат съхранявани повече.

Публикацията ще бъде направена като коментар под поста на 29.03.2020 г.

До връчването на наградите, Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, който не отговаря на условията и правилата, изложени в настоящия документ. Организаторът не носи отговорност, ако участникът не успее да предостави информация, която се изисква от него (участника). Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници, които не спазват гореописаните правила и условия, по всяко време и без допълнителни обяснения.

Участник, който спечели награда, се съгласява неговото име и профилна снимка бъдат публикувани в страницата на Coca-Cola Bulgaria във Facebook.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара