Моята виртуална сватба

За да организираш своя виртуална сватба следвай следните стъпки:

1. Избери за кого ще се жениш/омъжиш виртуално (не е задължително да е профил от Facebook, може да напишеш само имена). Не се изисква съгласие за участие във виртуалната сватба от избрания жених/булка, дори ако това е реален профил във Facebook.
2. Разпредели сватбения бюджет: сватбено облекло, място на сватбата, меню, музикално оформление, сватбена кола. Бюджетът не може да надхвърля 30 000 лв. Ако това се случи, трябва да коригираш отделните пера в бюджета, така че да се вместиш в него.

# Избери дата на виртуалната сватба, която може да бъде най-късно на 10.02.2011. Не можеш да организираш следваща виртуална сватба, преди да е минала датата на предишната.
# Избери кои свои Facebook приятели ще поканиш, за да оценят вируалната ти сватба. Колкото повече Facebook приятели приемат поканата ти и те оценят, толкова по-висока е общата ти оценка накрая. Няма ограничения колко Facebook приятеля ще поканиш на виртуалната си сватба, но максималният брой на потвръдилите поканите е 20. Приложението 'Моята Виртуална Сватба' също ще даде част от общата ти оценка. Ако поканеният Facebook приятел вече е потвърдил виртуално присъствие в друга виртуална сватба на същата дата като твоята, той няма да може да потвърди поканата и, съответно, няма да може да оцени твоята сватба. Оценките от поканените и потвърдили виртуално присъствие Facebook приятели могат да се дават до 24:00 на определената от теб в стъпка 3) дата. Общата ти оценка можеш да видиш от 00:00 на следващия ден след опредeлената в стъпка 3) дата. Ако организираш повече от 1 виртуална сватба, класирането ти ще бъде на базата на най-високата постигната от теб оценка.

След приключването на стъпка 4) ще бъдеш поканен да дадеш e-mail и телефон, с помощта на които да се свържем с теб, в случай че си един от печелившите. Конкурсът се провежда от 15.12.2010 до 10.02.2011. Победителите ще бъдат публикувани в приложението 'Моята Виртуална Сватба' и във Facebook страницата на TLC на 14.02.2011.

TLC осигурява 10 награди - 10 участника ще получат уикенд пакети за двама в СПА хотел Winter Festa Palace в Боровец. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду 100-те участника с най-висок резултат.

Краен срок - 10 февруари 2011

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара