2011 ще бъде годината на сбъднатите мечти от М-Тел

Голямото търсене на мечти започва от утре - 3 януари

През 2011 година 88 мечти ще бъдат превърнати в реалност с помощта на М-Тел. На 3 януари започва кампанията по търсене на 88 клиенти-мечтатели на телекома, чиито копнежи предстои да бъдат реализирани през настоящата година.

В продължение на месец всеки клиент на М-Тел може да участва, като изпрати само един SMS с описание на една своята мечта на кратък номер 8888. Изпращането на SMS -а е безплатно. М-Тел ще сбъдне 88 мечти на стойност до 8888 лева всяка. Това е жест на признателност и благодарност от страна на компанията към нейните клиенти за тяхната лоялност.

Всеки има право да си пожелае, каквото прецени – ремонт на къщата, нов хладилник, обучение или екскурзия. Единствените условия са изпратените чрез SMS мечти да са ясно и разбираемо описани и да не съдържат желания за получаване на пари в брой или обезщетения. Кратки съобщения, които са обидни, призовават към насилие, извършване на престъпления или противоречат на действащото законодателство няма да бъдат зачитани за участие в кампанията.

Краен срок - 2 февруари

Линк към играта

1 Коментари

  1. Срокът за участие в кампанията "М-Тел сбъдва мечти" е удължен с две седмици. Ако все още не сте изпратили вашата мечта, може да го направите до 18 февруари със SMS на номер 8888!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара