Спечелете 100 ваучера за преживявания по 100 лв. от Ариана

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:




Играта е приключила!

Печеливши: https://ariana.bg/promo/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Ариана за поне 5 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците са 100 броя Ваучера за преживяване по избор на печелившия, всеки на стойност 100 лева.

Ваучерите могат да бъдат използвани на Платформата Gift Come True® - https://giftcometrue.com/  (включваща едноименния уебсайт и неговата мобилна версия) за всички продукти, налични на уебсайта и са със срок на валидност до 31.08.2024 година

Участникът, спечелил ваучер, може да използва ваучера в рамките на неговата валидност при избор на изживяване или изживявания, предлагани от Gift Come True. В една поръчка може да бъде приложен не повече от един ваучер, като оставащият баланс, ако има такъв, се запазва за следваща поръчка в рамките на валидността на ваучера. Към ваучера може да се доплати от Клиента сума с цел закупуване на продукт/изживяване от Платформата Gift Come True на по-висока стойност от тази на ваучера.

За да се възползва от ваучера си, печелившият участник трябва да копира и постави уникалния цифров код на ваучера, наличен във връчения му ваучер в Платформата на Gift Come True, при избранo изживяване, чрез въвеждането на номера/кода на ваучера в полето за въвеждане на кодове в прозореца за попълване: ”Gift Card или код за отстъпка“ и натискане на бутона: „Приложете“. До него се стига след като изберете продукт, добавите го  в количката и натиснете бутона „Напред“, който отвежда към избор на начин за доставка, данни за фактуриране и избор на начин на плащане.

Един участник може да спечели само една награда (един ваучер), независимо от броя на покупките, които е направил, и на касовите бележки, които е регистрирал.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

Участието в Играта е индивидуално и е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. Да закупи продукти с марката Ариана, независимо от опаковката, на стойност минимум 5 лева в една покупка на една касова бележка.

2. Да запази и регистрира касовата бележка на https://www.ariana.bg, като при регистрацията посочи име и фамилия, телефонен номер и имейл адрес, даващи право на участие в Играта, стойността им и да качи снимка на касовата бележка във формат jpg, .jpeg или .png и в размер до 5 MB. На снимката трябва да се виждат и четирите ъгъла касовата бележка в цялост с всички посочени в нея реквизити, като обект, дата, код, QR код, закупени артикули, и същата да е четима. Кодът на касовата бележка може да бъде регистриран само веднъж и дава право на едно участие. Регистрираният код трябва да съвпада с кода на касовата бележка, предоставена от участника при регистрацията. Ако касовата бележка не отговаря на изискванията, описани по-горе, ако същата не съдържа продукт и/или продукти на Ариана за мининмум 5 лв., даващи право на участие в Играта, ако регистрацията на касовата бележка е извършена преди началото или след края на Играта, ако при регистрацията лицето е предоставило непълни или неточни данни или не отговаря на други изисвкания, посочени в тези Правила, участието е невалидно.

Участникът може да регистрира касови бележки по всяко време в срока на Играта от 01.07.2023 г. до 31.08.2023 г,. включително – наведнъж или на няколко пъти.

За да спечели награда един от 100 броя ваучери за преживяване на стойност 100 лева, участникът трябва да регистрира поне една касова бележка за закупуване на продукти с марка Ариана на стойност минимум 5 лева.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, ако те отговарят на посочените в тези Правила условия. Печелившите участници се определят на произволен принцип чрез томбола, която ще се извърши автоматизирано от софтуер на 08.09.2023 г. в присъствието на служители на Загорка АД, като тегленето ще бъде записано. За резултатите от тегленето на печелившите участници и изтеглените резерви ще бъде изготвен протокол.

Всеки участник може да регистрира до 20 касови бележки в рамките на 24 часа.

Печелившите участници и резервните печеливши ще бъдат обявени на сайта https://www.ariana.bg чрез публикуване на техните инициали (първата буква от първо име и първа буква от фамилно име), заедно с телефонен номер със заличени последни три цифри не по-късно от 13.09.2023 г.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на всички касови бележки, които са регистрирали.

Организаторът не носи отговорност за загубени от клиента касови бележки, удостоверяващи спечелена награда.

Организаторът ще се свърже със спечелилите участници посредством предоставения от тях телефон за контакт за уточняване на детайлите по получаване на наградите в срок не по-късно от 22.09.2023 г:

В случай че Организаторът не успее да се свърже с печелившия участник в рамките на 3 (три) обаждания, в срок до 22.09.2023 г, Организаторът предоставя наградата на първия по ред резервен печеливш.

При доставяне на наградата на посочен адрес, печелившият трябва да представи касовата бележка на куриера и да покаже документ за самоличност, при необходимост от потвърждение, че печелившият е пълнолетен.

Краен срок - 31 август 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

2 Коментари

  1. Как да регистрирам капачките на Адрияна когато саитът не работи?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е стара игра. Актуалната игра на Ариана се провежда в друг сайт, вижте най-новите ни публикации.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара