Спечелете уикенд в Рим, кафемашини, чаши, комплекти и кафе Lavazza

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 29 май 2024

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Lavazza за поне 14 лв. от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда в магазините на ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ на територията на Република България.

Продуктите, участващи в Играта, са всички продукти на марката Lavazza, продаващи се на рафт в магазините на ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ на стойност по-голяма или равна на 14лв с ДДС.

Участник в Играта („УЧАСТНИК“) може да бъде всяко физическо лице над 18 години с постоянен адрес в Република България, който в Периода на участие по т. 2.1. е:

1. Закупил продукт на марката Lavazza, който е снимал и качил на интернет адрес: www.lavazza.sofstok.com касов бон с ясно видима дата, включително номерът на касовия бон и името на закупения продукт съвпадат с декларираните в сайта на Играта, на стойност от минимум 14 лв с ДДС.

2. Попълнил регистрационната форма със своите данни (три имена, телефон и електронен имейл адрес за контакт) на интернет адрес: www.lavazza.sofstok.com.

3. Регистрирал свой касов бон с дата от Периода на Играта, потвърждаващ покупката, съгласно условията на настоящите Правила, като въведе номер и дата на регистрационен бон и град, където е регистрирана покупката. Спечелилите трябва да предоставят оригинала на регистрирания от тях касов бон на куриера, който достави наградата. В случаите, когато касовият бон е с дължина, непозволяваща в рамките на една снимка да се вижда закупения продукт и датата на покупка, то касовият бон трябва да бъде сгънат по начин, позволяващ присъствието и на всички изискуеми критерии за участие в Играта.

Всеки Участник може да регистрира неограничен брой касови бонове за периода на Играта, но може да печели само веднъж от един и същи IP адрес. Това е с цел ограничаване на злоупотребите. В случай на съмнение за злоуптреба, Организаторът може да прекрати играта по всяко време, както и да оттегли и/или откаже да връчи награда.

Общият брой награди e: 175бр. награди, а именно: 1 бр уикенд в Рим (Италия), 2 бр обучения за кафе Мастър Клас, 2 бр напълно автоматични машини за еспресо модел EP3349/70, 100 бр кафе Lavazza Qualita Oro метална кутия, 40 бр комплект чаши А Modo Mio, 30 бр Капучино Арт комплекти (комплектът съдържа 2 чаши и формички за рисуване върху капучино).

Разпределението на наградите ще се извършва след всеки успешно регистриран касов бон на произволен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на наградите на база регистрации и активност.

След успешна регистрация на един касов бон, Участникът ще бъде помолен да удостовери валидността на регистрирания касов бон със снимка. В случай че няма техническа възможност да направи и предостави снимка, на мейла, с който се е регистрирал в системата, ще получи линк с валидност 24 часа, чрез който в рамките на този период може да качи снимка на регистрирания касов бон. В случай, че победителя на предостави снимка на касовия бон, той ще бъде дисквалифициран а наградата му ще бъде преразпределена към друг участник в играта.

Печелившият Участник ще бъде информиран за спечелената от него награда по т. 6.4.и за условията и начина на получаването й чрез изпращане на имейл от служител на Организатора на имейл адреса за контакти, посочен при регистрирането на Участника в Играта и/или обаждане по телефона на посочения в регистрационната форма телефонен номер. В случай на липса на потвърждение от Печелившият участник, наградата се отчита като нераздадена и отново влиза в алтгоритъма за раздаване.

Наградата се изпраща по куриер за сметка на Организатора;

Наградата се изпраща в срок до 35 работни дни след получаване на точен адрес за доставка на печелившия Участник;

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара