Спечелете 425 760 броя Бургаско светло кен

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 юли 2023

Как се участва:

Чрез покупка на промоционална бутилка Бургаско светло.

Пълни правила:

За участие в Кампанията е необходима покупка на един брой от участващия в Кампанията продукт с марка Бургаско, а именно: Бургаско светло бутилка 0,5 л. с промо опаковка

Наградата, която може да бъдат спечелена при участие в Кампанията, е Бургаско светло кен 0,5 л. Общият брой на наградите е 425 760 броя кена.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА.

За да участва в Кампанията, участникът следва да изпълни следните условия:

Участникът следва да закупи 1 (един) брой Бургаско светло бутилка 0,5 л. с промо опаковка и да провери дали под капачката на продукта има изобразен символ на Кен:

Ако е изобразен такъв символ, участникът печели 1 (един) брой Бургаско светло кен 0,5л.

Награда , която не е потърсена в срок до 07.08.2023 г., не се предоставя.

Един участник може да спечели неограничен брой награди за периода на промоцията, като за всяка спечелена награда участникът следва да разполага с капачка с печеливш символ.

Наградите по т.7.1 се получават в магазини, обозначени с промо стикер като наградни центрове. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. В случай че наличностите в магазина не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг магазин със специален стикер на Кампанията. Подробен списък на всички обекти, в които могат да се получат награди, e наличен на www.burgasko.bg.

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките с печеливши символи. На съхраняваните капачки трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде капачката, с чийто символ е спечелил. Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Кампанията и само срещу предоставяне на печелившите символи. Ако участникът не предаде капачките в обекта, той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя.

УЧАСТВАЙ ТУК

7 Коментари

  1. В Плевен никъде не дават наградите.Май всичко е поредната измама.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да пишете на Бургаско във фейсбук и да им съобщите за проблема с наградните центрове, ние няма как да ви помогнем.

      Изтриване
    2. Наградите на Бира Бургас не се дават

      Изтриване
  2. искам да се свържа с вас!
    Че,тези спечелени кенчета не ми ги дават
    Да не стигаме до подаване на жалби

    ОтговорИзтриване
  3. телефон за връзка ско може да оставите
    Да поговорим

    ОтговорИзтриване
  4. Ввсички магазини явно и в Бургас ,предпочитат да си продават печелившите кенчетата отколкото да ги предоставят на печелившите....
    Защо я пускате тази игра след , като във всеки магазин се продава бира Бургаско а награди те не се дават ...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара