Спечелете за тестване капсули за пране Perwoll Renew & Care

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 ноември 2021

Как се участва:

С регистрация в специална страница в сайта на dm.

Пълни правила:

48 от Вас ще имат възможността да тестват Perwoll Renew & Care, Специализиран перилен препарат, капсули, 10 бр.

В периода 26.11.-28.11.2021 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 48 участника от регистриралите се ще получат за безплатен тест Perwoll Renew & Care, Специализиран перилен препарат, капсули, 10 бр. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.

Цветните дрехи избледняват и губят яркостта си с времето, но с подходящата грижа за цветовете и тъканите, жизнеността и интензивността им може да се запази по-дълго. С Perwoll Renew & Care капсули за цветни дрехи, предпазвате дрехите си от избледняване и твърде бързо износване. Иновативната им трикамерна формула с Care Complex обновява цветовете и възстановява тъканите. Капсулите са 3 пъти по-компактни* и напълно водоразтворими.

*в сравнение с Perwoll гелове (на брой пране)

*Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на датата 26.11.2021 до 24:00 ч. на датата 28.11.2021. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Участникът ще получи линк към въпросник и ще бъде помолен да даде своето мнение за продукта, който е получил за тест в определен срок.

Бройката на продуктите, които се предоставят за тест – 48 бр.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара