Спечелете перална машина Miele, модел WCA 030 и перилни препарати NoBack

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Как се участва:

С покупка на 2 продукта NoBack от магазини Фантастико и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Томболата се провежда едновременно в следните магазини на Търговска верига Фантастико:

F 6 – Фантастико, Бул. „Г.М. Димитров“ №77
F12- Фантастико, Ж.к. Младост 4, Ул. „Ал. Паскалев“ №3
F 15- Фантастико, Ж.к. „Люлин 1“, Бул. „Европа“, Ул. „Тома Георгиев“ №1
F 16- Фантастико, Ж.к. „Люлин 6“, Бул. „Джавахарлал Неру“ №26
F 17- Фантактико, Ж.к. „Надежда 3“, Бул. „Хан Кубрат“ №26
F 21- Фантастико, Ж.к. „Младост 4“, Ул. „Д-р Ат.Москов“ №15
F 22- Фантастико, Кв. „Студентски град“, Ул. „Акад. Борис Стефанов“ №22
F 28- Фантастико, ТЦ „Sky City“- жк. „Гео Милев“, Ул. „Коста Лулчев“ №52
F 30- Фантастико, кв. „Драгалевци“, Бул. „Черни връх“ №204
F 34- Фантастико, Ж.к. „Хаджи Димитър“, Ул. „Макгахан“ №81
F 36- Фантастико, Ж.к. „Дървеница“, Бул. „Св. Климент Охридски“ №15
F 38- Фантастико, Ж.к. „Овча Купел“, Ул. „Любляна“ №42 А
F 40- Фантастико, р-н „Слатина“, Ул. „Николай Коперник“ №27
F 42- Фантастико, Ж.к. „Младост 1“, Бул. „Йеросалим“ №22
F 44- Фантастико, Гр. Банкя, кв. Изгрев, Ул. „Стефан Стамболов“ №138
F 45- Фантастико, Гр. Перник, Ул. „Юрий Гагарин“ №52

В томболата могат да вземат участие всички лица, които в посоченият период на провеждане на играта, са направили покупка на поне два продукта перилни препарати NoBack едновременно /в едно и също време/, в посочените магазини на Търговска Верига Фантастико, по свой избор и са се регистрирали за участие на сайта www.noback.eu с касовата бележка, която съдържа информация за тази покупка, прилагайки снимка на съответната касова бележка. В томболата не могат да участват служителите на дружеството- Организатор, както и членове на техните семейства. С участието си в томболата, участниците дават съгласието си, в случай, че спечелят награда, имената им да бъдат публикувани на сайта: www.noback.eu

За участие в Играта могат да бъдат регистрирани само касови бележки за направена покупка на два продукта перилни препарати NoBack в периода от 01.11.2021 г. до 05.12.2021 г. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки в периода на Играта. Всеки участник трябва да съхранява всички регистрирани касови бележки, за да ги представи за справка при спечелване и получаване на награда.

Участници, които закупуват повече от два продукта NoBack, имат  право да регистрират своята касова бележка само веднъж. Така например, ако клиент на магазин Фантастико, обявен по-нагоре, закупи 4 продукта едновременно, може да регистрира една касова бележка. Ако обаче закупи два продукта с една касова бележка, последващо още два със следваща бележка и т.н., получава правото да регистрира всяка бележка поотделно.

На касовата бележка трябва ясно да се вижда, че закупените продукти са от марка NoBack и са закупени от търговска верига ФАНТАСТИКО. С всеки два последващо закупени продукта и регистриране на отделни касови бележки клиентът повишава шансовете си за успех в играта.

Първа награда, която участниците могат да спечелят в томболата е перална машина Miele, модел WCA 030 на стойност 1.099,00 лв с ДДС.

Втора награда е един комплект от 24 перилни препарата NoBack по 1200 ml, видове – по желание, които клиентът ще получава на 01-во число всеки месец по 2 броя в продължение на една календарна година. Стойност от 288,00 лв с ДДС до 360,00 лв с ДДС, в зависимост от вида на избраните продукти.

Трета награда е един пълен комплект – за бяло, черно, цветно пране, експрес, сенситив, вълна/коприна и спорт/комфорт, които печелившият получава на един път. Стойност 96,00 лв с ДДС.

Наградата ще се тегли в офиса на фирма Ноу Бек на адрес: София 1000, Ул. „Шести септември“ №1 на дата 07.12.2021 г. в присъствието на Нотариус.

Имената на всички участващи в томболата ще бъдат принтирани и от тях ще бъде изтеглени печелившите.

Печелившите ще бъдат обявени на www.noback.eu, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887070***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.
Печелившите участници ще бъдат уведомени от Организаторът чрез съобщение на посоченият мейл адрес или чрез телефонно обаждане от представител на Организатора. Уведомяването се извършва в рамките на два работни дни, считано от датата на теглене на наградата.
При невъзможност за осъществяване на контакт с печелившото лице в рамките на до 5 календарни дни от тегленето на наградата, се организира ново теглене за изтеглянето на резервен участник, който да получи наградата. Това правило се повтаря многократно.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Томболата и само срещу предоставяне на личен идентификационен документ и регистрираната касова бележка в Томболата, която отговаря на условията. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие с представянето на документ за самоличност.

Организаторът не е задължен да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди.

Организаторът не носи отговорност за недоставени или забавени награди, когато това се дължи на причина по вина на участника.

Организаторът не носи отговорност за действията и бездействията на негови подизпълнители, с които си е послужил при организиране и провеждане на Томболата.

Краен срок - 5 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара