Спечелете сет от 9 продукта BEL London и всяка седмица комплект молив и червило

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 19 декември 2021

Как се участва:

С регистрация или изпращане на снимка.

Пълни правила:

Стани лице на BEL London и ще спечелиш сет от 9 продукта, като изпратиш своята снимка на info@belcorporation.com до 19.12.2021г.

Първото лице на BEL London България  ще бъде избрано на 22.12.2021

Участвай за награди всяка седмица

Избери своя цвят на седмицата като разгледаш пълната гама червила BEL London
Регистрирай се всяка седмица, за да увеличиш шанса си да спечелиш
Участвай за награди - Всяка седмица по 3 комплекта молив и червило BEL London

В тази Игра право на участие има всяко дееспособно физическо лице, което пребивава на територията на Република България. В случай, че печелившият е на възраст до 14 години, ненавършени до 19.12.2021 г. включително, наградата може да бъдe получена само от законния настойник на същия. В настоящата Игра НЕ могат да участват лица, работещи БЕЛ Корп. ЕООД, както и техни преки родственици: деца, родители, братя, сестри, съпрузи.

През периода на провеждане на Играта, желаещите да участват в нея трябва да избират цвят на седмицата и да се регистрират. Това гарантира участие за награди.

Наградите от Играта са по три комплекта молив за устни и червило BEL London всяка седмица и голямата награда – комплект от 9 (брой) продукта на марката BEL London.

Лицето на BEL London България ще бъде избрано след разглеждане на всички снимки на участвалите в периода 16.11.2021 – 19.12.2021, изпратени на info@belcorporation.com . Служител на BEL London ще се свърже с печелившият.

Печелившите участници ще получат наградата си чрез куриер, след като представител на Организатора се е свързал с тях и е получил необходимите данни за доставка (три имена, телефон и точен адрес). Цената на доставката е за сметка на Организатора. Срокът за получаване на наградата е 45 дни след свързване с победителя и изпратени от негова страна данни за доставка . Организаторът не носи отговорност за забавена доставка поради действия на куриерската компания, както и при неизвършена. Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара