Спечелете 3 телефона CAT, 17 перфоратора, 17 нивелира и 177 ваучера от Ceresit

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 27 октомври 2021

Как да участвам?

    Купи лепила за плочки Ceresit СМ 16 или СМ 17, разфасовка 25 кг.
    Регистрирай промо кода, който е в опаковката на www.ceresit-promo.bg
    При регистриране на кода разбираш веднага дали печелиш един от 177 ваучера за онлайн пазаруване на стойност 20 лв.

В края на кампанията от всички участници ще бъдат изтеглени 37 печеливши, които ще спечелят 17 лазерни нивелилира Milwaukee, 17 перфоратора Milwaukee и 3 телефона САТ.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Кампанията „За твоята безупречна репутация” се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, в които можете да намерите продукти Ceresit СМ 16 и СМ 17, разфасовка 25 кг.

Потребителят може да участва с неограничен брой кодове.

При регистриране на промо код, потребителят разбира веднага дали е спечелил един от 177 ваучера за онлайн пазаруване на стойност 20 лв. и участва в томбола за награди 17 лазерни нивелилира Milwaukee, 17 перфоратора Milwaukee и 3 телефона САТ .

От агенцията ще се свържат с всеки печеливш във връзка с декларирането на наградите.

Клиентът има право да получи само една награда от томболата за 17 лазерни нивелира, 17 перфоратора и 3 телефона САТ, независимо от броя на регистрираните промо кодове на www.ceresit-promo.bg.

Тегленето на наградите ще се състои на 3 ноември 2021 г., в присъствието на представители на Организаторите чрез онлайн платформа MS teams.

Тегленето ще бъде извършено чрез платформа за теглене на случаен принцип Random name winner.

Ще бъдат изтеглени 37 печеливши:17 печеливши за лазерни нивелира Milwaukee, 17 печеливши перфоратора Milwaukee и 3 печеливши за  3 телефона САТ .

Ще бъдат изтеглени и 10 бр. резервни печеливши.

Печелившите от играта ще бъдат уведомени на посочените от тях телефон и e-mail на страницата www.ceresit-promo.bg. Организаторите ще се свържат в рамките на 5 работни дни с печелившите участници.

За да разберете дали печелите, можете да свържете с организаторите на: e -mail: info@ceresit-promo.bg

При получаване на награда по куриер спечелилият се задължава да попълни Приемо-предавателен протокол за получаване на наградата и Декларация за получаване на награда (виж част 11).

При отказ да попълни Приемо-предавателен протокол за получаване на наградата и Декларация за получаване на награда (виж част 11), печелившият участник ще бъде дисквалифициран и няма да получи награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара