Спечелете 11 телевизора Samsung и 3000 ваучера от Коледния календар на МЕТРО

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 февруари 2022

За всеки от сърце

Още със закупуването на Коледния календар, ти правиш едно добро, защото даряваме за благотворителност 1 лев от всеки календар, закупен до края на ноември. Даренията са за програмата „Училища за пример“ на фондация „Заедно в час“ за подобряване на образованието в българските училища.

Всеки печели от 5 до 100 лв.
Във всеки календар, освен многобройните талони за отстъпки в МЕТРО, ще намериш ваучер за пазаруване в МЕТРО за 5*, 10 или 100 лв., който можеш да използваш през януари и февруари 2022 г. Разпределението на ваучерите е следното:

    25,000 ваучера по 5 лв.
    4,700 ваучера по 10 лв.
    300 ваучера по 100 лв.
 
Играй за телевизор

И разбира се, талон за участие в ранната ни празнична томбола за ГОЛЕМИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НА МЕТРО! Пусни талона до 10 декември в специалната кутия, която ще откриеш във всеки от 11-те ни магазина и може да спечелиш един от 11-те ни телевизора.
 
И още една изненада…

В 300 от коледните календари се крие талон за 15% отстъпка** за пазаруване от 13 до 15 декември включително.

Желаем ти късмет и весели празници!

*Ваучерите важат при пазаруване на минимална стойност от 50 лв. с ДДС в периода 02.01-28.02.2022 г. във всички магазини МЕТРО в страната.

**Талонът важи за покупки на непромоционални стоки в размер на не повече от 500 лв. с ДДС.
Официални правила на промоционална кампания „Коледен календар на метро"

Промоционалната кампания се организира и провежда на територията на Република България във всички магазини „МЕТРО“ („Участващи обекти“).

В периода на провеждане на Промоционалната кампания, всяко лице, което извърши покупка на поне един Коледен календар МЕТРО в някой от Участващите обекти се включва за участие в Промоционалната кампания.

Всяко лице може да участва в Промоционалната кампания неограничен брой пъти, като всяка покупка на поне една от разновидностите Коледен календар МЕТРО се счита за едно участие.

Всеки участник закупил Коледен календар МЕТРО има възможност да спечели една от следните награди:
- Един от 30,000 ваучери за пазаруване в магазини МЕТРО на стойност:

    5 лв. – 25,000 бр. ваучери
    10 лв. – 4,700 бр. ваучери
    100 лв. – 300 бр. ваучери

Ваучерите се намират вътре в календарите и са валидни за покупки в периода 02.01.2022г. до 28.02.2022г. При използване на ваучера печелившите участници трябва да представят ваучера на касата на Участващ обект, като дължимата от тях сума за покупка на продукти ще бъде намалена със сумата по представения ваучер. Не важат за цигари и амбалаж. Не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Всеки ваучер трябва да бъде използван самостоятелно на фактура. Всеки ваучер на стойност 5 и/или 10 лева може да бъде използван за фактури с по-голяма стойност от 50 лева.

- Един от 11(единадесет) телевизора SAMSUNG UE55AU8072UXXH

За участие в томболата за телевизорите трябва да се попълни талон за участие, който се намира вътре в Коледния календар. В талона се попълват име и фамилия и телефонен номер за контакти и се пускат до 10 декември 2021 г. в специални урни, намиращи се на Вход клиенти на всеки Участващ обект.

Печелившите участници ще бъдат определени при провеждане на теглене на случаен принцип до 13 декември 2021г. в централния офис на Организатора.

Резултатите от тегленето, както и печелившите участници ще бъдат отразени в протокол , който ще се съхранява в централния офис на Организатора за срок от 1 (една) година. При тегленето ще бъдат избрани 11 печеливши участници, както и 11 резервни участници.
Наградите са със стойност над 100,00 лв. с ДДС. С получаването на такава награда Печелившият се счита за уведомен, че стойността на наградата представлява облагаем доход по смисъла на чл. 35, т. 2 във връзка с чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и подлежи на деклариране и облагане с данък по реда на действащото българско законодателство. По повод задължението на Организатора да подава справка за изплатените доходи, Печелившите се задължават, като необходимо условие за получаване на награда, да предоставят информация относно своите пълни имена и ЕГН, които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите Официални правила. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на Печелившия.

- Талон за 15% отстъпка за пазаруване в магазини МЕТРО

В триста от коледните календари се намира талон за 15% отстъпка за пазаруване от 13 до 17 декември 2021г. включително. При използване на ваучера печелившите участници трябва да представят ваучера на касата на Участващ обект, като дължимата от тях сума за покупка на продукти ще бъде намалена със сумата по представения ваучер. Не важат за цигари и амбалаж. Не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.
Талонът важи за покупки на непромоционални стоки в размер не повече от 500лв. с ДДС

Всички участници ще бъдат информирани за спечелването на наградата чрез данните за контакт, които са предоставени в талона за участие, в срок до 20 работни дни след края на Промоционалната кампания. В случай, че Печеливш участник откаже получаването на награда, наградата ще бъде предоставена на резервен участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.

Информация за печелившите – клиентски номер ще бъде публикувана на уеб страницата на Организатора след 15.12.2021 г.

Наградата не може да бъде заменена за пари в брой или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено. Наградата може да бъде получена от законния представител на клиента, или всяко лице, което ползва МЕТРО карта на законово основание. Организаторът може да изиска от участниците да потвърдят тяхната самоличност, чрез предоставяне на необходимите документи.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара