Спечелете ваучери за eMag и кашони с Chio пуканки


Краен срок - 15 декември 2019

Награден фонд:

- Ваучер на стойност 80 лв за пазаруване в Емаг – 35 броя

- Кашон с Chio пуканки – 105 броя  

Участието в играта е обвързано с покупка на продукт, предлаган от организатора.

Играта се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие за всички дееспособни физически лица, закупили продукти Chio пуканки.

МЕХАНИЗЪМ: За да участва в играта, потребителят трябва да закупи 1бр от кои и да е от следните пакети:

Чио пуканки (със сол, вкус на масло, вкус на сирене, вкус на карамел).

Участникът трябва да регистрира кода от касовата бележка на www.popcorn.chio.bg, за да разбере веднага дали печели.

Дигиталната игра на сайта на Chio (www.popcorn.chio.bg) ще се проведе в периода 11.11-15.12.2019 г. Всеки участник, закупил една опаковкa Chio пуканки, може да регистрира кода от касовата бележка на www.popcorn.chio.bg и да провери на момента дали печели ваучер  за пазаруване в Емаг на стойност 80лв или пашон с пуканки. Всеки код може да бъде регистриран само веднъж.

След спечелването на една от посочените награди участникът трябва да въведе коректно своите данни. В срок от 5 дни след подаване на коректни данни, наши представители ще се свържат с участника, спечелил награда. Наградите ще бъдат изпратени с куриер, до посочени от победителите адреси, най-късно до 15.02.2020 г. Получаването на наградата се извършва лично. За получаването на наградата спечелилият я участник следва да предаде печелившата касова бележка, както и запазен целуфана на опаковката на куриера и съответно да се подпише приемо-предавателен протокол за получаването на наградата, при което се проверява и самоличността на получателя, съгласно въведените по горния начин данни.

Интерснак България не носи отговорност, ако данните подадени от победителите са некоректно попълнени и това попречи да бъде осъществена връзка с тях. Интерснак България не носи отговорност в случай че победителите не отговарят на посочените от тях телефонни номера.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара