Запиши се за коледния календар на Jysk и спечели 100 лв.


Играта е приключила!

Печеливш: Мая Гатева



Бонус за ранно записване

Запишете се сега, за да сте сред първите, когато календарът започне на 1 декември.
Към Коледния календар.

Със своето записване за коледния календар се абонирате и за нашия онлайн бюлетин.

* Всички, които са се записали за Коледния календар преди 1 декември, ще участват в теглене на ваучер на стойност 100 лева, който да бъде използван във физически магазин JYSK. Печелившият на този ваучер ще бъде изтеглен на 3.12.2019.

С участието си в тази промоция всички участници дават съгласието си, че са запознати и приемат настоящия регламент. Официалните правила на промоцията са изготвени и ще бъдат публично оповестени според Законодателството на Република България. С участието си в тази промоция участниците се задължават да спазват всички правила, срокове и условия, както и тези на приложеното Законодателство.

За да участвате в Коледния календар, трябва да се запишете с валиден имейл адрес, като по този начин давате и Вашето съгласие на JYSK да се свържем с Вас на посочения адрес с информация относно Коледния календар.

В промоцията имат право да участват всички лица, навършили 18 години, граждани на Република България и законно пребиваващи. Служители на JYSK и членове на техните семейства (деца, родители, съпруг/съпруга) не могат да вземат участие в промоцията.

Краен срок - 1 декември 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара