Спечелете 3 ваучера по 100 лв. за великденско пазаруване в Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 31 март 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🌷Пролетна 🌷Игра 🌷Награди⁣

👉 Харесай поста, открий дума символ на пролетта и я напиши в коментар под него.⁣

💸💸💸 Трима ще спечелят ваучер от 100 лева за голямо великденско пазаруване. 

ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНА С ПОКУПКА

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Наградите ще бъдат изтеглени на 01.04.2023 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившите Участници ще бъдат обявени с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившите участници до посочен от тях адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившите участници и предоставянето на адрес за доставка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара