Спечелете прахосмукачка, електрическа кана и уред за гладене с пара


Краен срок - 30 септември 2019

За да дадем повод за усмивки, ви предлагаме да попълните специален тест

На повечето от нас ни отнема известно време да се пренастроим от пасивност и отдих към активност и работа. За да дадем повод за усмивки, ви предлагаме да попълните специален тест. Специален, защото е забавен, можете да послушате музика даже, и още по-специален, защото можете да се регистрирате и да участвате за чудни награди от нашите партньори от Philips:

1. Безкабелна акумулаторна прахосмукачка PowerPro Aqua
2. Електрическа кана Viva Collection
3. Ръчен уред за гладене с пара Steam&Go

В Играта могат да участват всички пълнолетни физически лица, които в рамките на срока на играта посетят лендинг страница на играта, попълнят специално създадения за играта тест от 8 въпроса и се регистрират за участие чрез попълване на регистрационна форма с данни за контакт – Име, Фамилия, телефон и актуален и-мейл. Всеки актуален и-мейл дава право на регистриран участник в играта „Живот след ваканцията“ да се включи в томболата за награди.
Всеки участник, с участието си в Игрaта, се съгласява да посочи свой актуален и-мейл. Регистрации, неотговарящи на този критерий, се приемат за нереални и не участват в разпределението на наградите. С акта на регистрация се счита, че настоящите Общи условия са приети и подписани.

Тегленето на наградите ще бъде извършено от представители на Организатора. Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници в Играта. Участниците, които са спечелили наградите ще бъдат обявявани на 02.10.2019г. на уебсайта http://ladyzone.bg.

Информация за спечелената награда ще се изпраща и на посочения от лицето и-мейл. Организаторът не отговаря, в случай, че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност на печелившия участник, предоставяне на неточни лични данни, неспазване на настоящите правила, или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора.

Приемайки награди с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че Организатора подава информация до Националната агенция за приходите за изплатените облагаеми доходи на физическите лица и данъка за тях ще бъде заплатен от Организатора. В тази връзка печелившите трябва да предоставят: три имена, ЕГН, настоящ адрес, имейл и телефон.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара