Спечелете блендери, пасатори, миксери, тостери, кани и гофретници

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://woman.bg/masterhacks/winners

Как се участва:

С регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на "Спортал.бг”АД, свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на страницата на : "Спортал.бг”АД  - https://woman.bg/masterhacks. Участниците се регистрират за участие, избирайки верен отговор от предложените отговори на поставен въпрос.

Награди:

5 подаръчни комплекта за пица - уреди за рязане и сервиране предоставени от София Мел. ​Ще бъдат изтеглени и обявени на 30 декември 2021 г.​

2 броя блендер Gorenje B5021LBW - предоставен от Woman.bg
2 броя ГОФРЕТНИК ROHNSON R-268 - предоставен от Woman.bg
2 броя тостер GORENJE T900LBW  - предоставен от Woman.bg
2 броя пасатор GORENJE HBC564QW - предоставен от Woman.bg
2 броя миксер PHILIPS HR3745/00  - предоставен от Woman.bg
2 броя кана за пречистване на вода AQUAPHOR COMPACT KETTLE 2.4L GY - ​предоставен от Woman.bg
2 броя електрическа кана 1.7л - ​предоставен от Woman.bg

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са коментирали под публикацията.

Организаторът се задължава в срок до 1 работeн ден от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочения от тях и-мейл.

За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на 3 работни дни да върне отговор, като предостави следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата.

Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка  от него 4 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш;

Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност

Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Краен срок - 31 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара