Спечелете екскурзия до Мюнхен от Kaufland


Краен срок - 29 септември 2019

Пазарувай и играй за екскурзия до Мюнхен

Участието в играта е обвързано с покупка

    Пазарувай на стойност минимум 30 лева във всеки един хипермаркет Kaufland в страната в периода от 23.09.2019 г. до 29.09.2019 г. включително;
    Запази касовия бон от направената покупка и го снимай
    Регистрирай касовия бон, като прикачиш снимката във формуляра, който ще откриеш на тази страница

Може да спечелиш

    1 щастливец ще спечели ваучер за екскурзия до столицата на прочутия Октоберфест – Мюнхен с посещение в музея и фабриката на BMW;

Играта е с продължителност 1 седмица. Наградите ще бъдат изтеглени на 30.09.2019 г., печелившият участник ще бъде уведомен по телефон или имейл и имената му ще бъдат публикувани тук.

Участниците следва да пазят касовите бележки, с които участват в Играта, до приключване на Играта.

Една касова бележка може да бъде регистрирана на онлайн платформата на играта само веднъж.

Всеки участник има право да участва с неограничен брой различни касови бележки.

За участие в тегленето Участникът трябва да попълни коректно онлайн формуляра със своите лични данни на адрес www.kaufland.bg. и да прикачи снимка на касовата бележка от направените покупки.

С цел да бъде изключено участието на „ботове“ или други автоматизирани средства за събиране на информация, се използва въвеждането на допълнителен код за сигурност.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на награда, както следва: 1 брой ваучер за туристически услуги с дестинация град Мюнхен, Германия, на стойност не по-висока от 3000 лв. Ваучерът включва: самолетни билети отиване и връщане за двама с включени летищни такси, трансфер летище-хотел-летище за двама, две нощувки за двама в хотел в град Мюнхен, Германия, по желание на печелившия – билети за двама за посещение в музея и фабриката на BMW. Ваучерът е с валидност 6 месеца от датата на изтеглянето на печелившия. Това е периодът, в който печелившите участници трябва да заявят услугата и ваучерът да бъде използван. При желание, печелившият участник може да използва ваучера за пътуване на стойност над 3000 лв., но само и единствено при изрично доплащане от негова страна на разликата. Ваучерът за подарък не може да се осребрява. 

Коректно попълнените формуляри за участие в тегленето на наградата следва да бъдат изпратени чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на 29.09.2019 г. (неделя). Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградите.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип в присъствието на Комисия, съставена от представители на следните звена: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото си да получат наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на печелившия участник ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (https://www.kaufland.bg/) след свързване и потвърждение от страна на Участника.

Наградата се изпраща до печелившия участник с куриерска фирма за сметка на Организатора на посочен от печелившия адрес.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара