Спечелете семеен уикенд в Лайтхаус Голф & СПА Ризорт


Играта е приключила!

Печеливши:
ВеСи Георгиева
Tzvetelina M. Georgieva



ИГРА С НАГРАДИ! 🎁

В разгара на лятото мечтаете ли за морски бриз, слънчеви лъчи, релакс и уютна 5-звездна семейна почивка? ☀️🌊 Мечтите стават реалност със Списание "9 месеца" и Lighthouse Golf & Spa Resort. Споделете с нас Кой е любимия ви плажен коктейл и ще имате възможност да му се насладите.🍹😍 Двама от вас ще зарадват семействата си с мечтан вълнуващ уикенд в Лайтхаус Голф & СПА Ризорт.

За да се включите в играта, е необходимо да споделите в коментар под публикацията Кой е любимия ви плажен коктейл?

Състезават се само коментарите, които отговарят на условията. Коментари под настоящите "Общи условия и правила на играта" няма да вземат участие в томболата. Взима се под внимание еднократно участие на участник, без значение колко пъти е дал своя отговор.

Победителите са 2 (двама), избрани на случаен принцип, спазили условията на играта и оставили отговор под публикацията. Имената им ще бъдат публикувани на стената на фейсбук страницата на Списание "9 месеца" (https://www.facebook.com/spisanie.9meseca/) на 5.08.2019 г. в 10:00 часа. Ако видите своето име, ви молим да ни изпратите лично съобщение във фейсбук, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка, за да ви изпратим наградата по куриер за ваша сметка. Участник, непотърсил своята награда в 10 (десет) дневен срок, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в

Наградите са 2 бр. ваучери за семеен уикенд за 2 възрастни и 2 деца на възраст от 0 до 11,99 години, осигурени от Лайтхаус Голф & СПА Ризорт. *Ваучерите включват: 2 нощувки за 2 възрастни и 2 деца на възраст от 0 до 11,99 години, с включени закуска, използване на спа съоръженията: парна баня, турска баня, финландска сауна, инфрачервена сауна, приключенски душове, джакузи, релакс зона, външен басейн с чадър и шезлонг, вътрешен отопляем басейн, безплатен шатъл до плажа по график от 11.06 до 11.09, чадър и шезлонг на плажа (според наличностите; 1 чадър и 2 шезлонга на стая) от 11.06 до 11.09, паркинг, Wi-Fi, използване на фитнес център.

Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от "9 месеца" ООД единствено и само с цел участие в настоящата фейсбук игра. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg.
С участието си в играта, Вие се съгласявате "9 месеца" ООД да предостави Вашите лични данни на „Лайтхаус Голф & СПА Ризорт“!

Желаем ви успех! ❤️🍀


Краен срок - 5 август 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара