Спечелете 14 уикенда за двама в луксозен хотел

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:



Краен срок - 1 септември 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Лято на 2023 година е готово да започне по-рано. Стартираме новия сезон на националното радиотурне NJOYSummer!

В рамките на три месеца екипът на радио N-JOY ще обиколи цяла България и ще зарадва слушателите със страхотни награди, хитова музика и много интересни и малко познати факти за страната ни. Всяка седмица един късметлия ще печели уикенд за двама в луксозен хотел, партньор на лятната кампания.

Първата седмица от приключението NJOYSummer предаваме на живо от AQUAHOUSE Thermal & Beach в Св.св. Константин и Елена.

Гмурни се във водното царство край брега на морето в курорта Св. св. Константин и Елена. Ела в AQUAHOUSE Thermal & Beach на СПА с минерална вода, за балнео терапия или лечебна програма. Тук ще намериш безброй удоволствия в откритите и закрити басейни на комплекса, и в зоните за отдих и развлечение.

В непосредствена близост е Хотел и Търговски център "Приморски". Уютният вътрешен двор с часовниковата кула е любимо място за срещи, а малката сцена е пространство за култура и изкуство.

Спечели с радио N-JOY несравнимо СПА удоволствие в AQUAHOUSE Thermal & Beach и уикенд за двама в хотел "Приморски" в Св. св. Константин и Елена. Влез във Facebook страницата на радио N-JOY, отговори на въпроса в играта и в петък вечер късметът може да е с теб!

Печели само един, но сега можеш да се възползваш от преференциалния код NJOY23 за 15% отстъпка за резервация в хотел Приморски.

Силата на морето, слънцето и пясъка се преплитат с тази на горещите минерални извори в AQUAHOUSE Thermal & Beach в Св.св. Константин и Елена.

Термалният комплекс е разположен на самия морски бряг и предлага възможности за спа, балнео и уелнес туризъм. Най-модерното водно съоръжение в курорта разполага с цели 14 открити и закрити басейна, захранвани с минерална вода. Има 3 обособени зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж, спорт и водни забавления.

Хотел „Приморски“ е в непосредствена близост до AQUAHOUSE Thermal & Beach. „Приморски“ разполага с впечатляваща архитектура и интересни интериорни решения, неговите 57 стаи са с отлични условия за пълноценна и незабравима почивка.

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара