Спечелете 400 грила с Lidl Plus

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:
Играта е приключила!

Печеливши: https://www.lidl.bg/lidl-plus/igra

Как се участва:

Чрез покупка на прясно месо или риба за поне 15 лв. от магазини Lidl.

Пълни правила:

АСЛАДИ СЕ, ЛЯТО Е! ЗАРЕДИ ГРИЛА И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ OT 5 ДО 30 ЮНИ

Дългите летни вечери ухаят на майсторски грил специалитети, поднесени в любима компания и с прекрасно настроение! Ела в Lidl, вземи прясно месо или риба за мин. 15 лв. в един касов бон и играй за 1 от 400 грила с Lidl Plus!

Ето как:

1. От 5 до 30 юни купи прясно месо или риба за минимум 15 лв. в 1 касов бон
2. В играта участват прясно месо и риба от марките Грил майстор, Порция свежест, Прясна риба всеки ден, Roso и Meat Revolution
3. Сканирай Lidl Plus на касата. Не забравяй да потвърдиш участието си в играта!
4. Можеш да спечелиш 1 от 400 грила за майсторски специалитети

Наградите се разиграват на случаен принцип. Печелившите участници се теглят всеки първи работен ден от седмицата в периода 12.06.2023 – 03.07.2023 г. (4 седмици). Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 03.07.2023 г.

За всяка покупка на прясно месо или риба на стойност мин. 15 лв. в един касов бон в периода 05.06.2023 – 30.06.2023, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават възможност за участие в играта.. Покупка на стойност 30 лв. означава 2 участия. Покупка на стойност от 45 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 участия т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка.. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). 

С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. 

След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон в срок от 5 работни дни от датата на тяхното определяне. 

Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 400 грила.

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 12.06.2023 – 03.07.2023 г. (4 седмици) се теглят печеливши участници за  100 грила. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 03.07.2023 г.

Изтеглените в първия работен ден от седмицата печеливши участници ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra най-късно в сряда на съответната седмица.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/.

Краен срок - 30 юни 2023

УЧАСТВАЙ ТУК

Post a Comment

По-нова По-стара