Спечелете колонки JBL Clip 3 от Studio Queen’s


Краен срок - 4 юли 2019

Промоцията се провежда в YouTube канала на Тимбарк България ЕООД с името “Studio Queen’s”

В промоцията може да участва всяко физическо лице. Лица на възраст до 14 години участват чрез своя законен представител - родител или настойник, действащ от тяхно име. Лица на възраст от 14 до 18 години участват със съгласието на родителя/настойника си.

В промоцията има право да участва всяко физическо лице, относно което са налице условията, посочени в раздел II, т.2, наричано по-долу Участник, което следва да изпълни следните условия:

Участникът, трябва да се снима минимум с два сока на търговска марка Queen’s от вида Кактосува мокиня  и Алое и къпина да качи снимката в Instagram мобилното приложение, използвайки хаштаг #NOVQUEENS
3. не е задължително лицете на участника да бъде видима на снимката
4. снимката трябва да е авторска и да не нарушава правилата за добрите норми в обществото

НАГРАДЕН ФОНД
1. Музикална колонка 1 брой над 30лв. Общо 5 бр. колонки, като всяка седмица се тегли по един победител.

Допуска се отклонение във вида на наградите, показани във видео клиповете.

Начинът, по който ще бъде изтеглен печелившият участник ще бъде обявен в YouTube канала Studio Queen’s в епизода, качен на 07.06.2019г. в 20:00ч.

Тегленето се осъществява на случаен принцип, чрез софтуерна уеб базирана програма https://commentpicker.com/youtube.htmlили подобна, в зависимост от тяхната достъпност в деня на теглене на печелившия, в присъствието на три членна комисия.

Организаторът запазва правото си да променя деня и часа на теглене на печелившия участник, но не по-късно от пет работни дни след датата на теглене по график.

График на теглене:

    1 победител: 07.06.2019г.
    2 победител: 14.06.2019г.
    3 победител: 21.06.2019г.
    4 победител: 28.06.2019г.
    5 победител: 05.07.2019г

Час на теглене. Победител, изпълнил условията за включване в промоцията се тегли всеки четвъртък от 10:00ч, както е по график.

Печелившите участници ще бъде обявявани всеки петък от 20:00ч. във видео, публикувано в канала “Studio Queen’s” в период 14.06.2019г. - 05.07.2019г.

Ако участникът не предостави необходимите данни за доставка на наградата: три имена, точен адрес и мобилен телефон и др., или не може да бъде намерен в срок до 10 (десет) дни от обявяването на името му като печеливш участник или ако се окаже, че не отговаря на условията за участие за раздаване на награди, Организаторът има право да не предостави наградата.

Наградата ще се изпрати чрез куриерска фирма на посочения от печелившия адрес най-късно до 25 работни дни, след като участникът е попълнил необходимите данни за извършване на доставката. Данните ще бъдат предоставени на Организатора, чрез попълване на електронна форма, предоставена от Организатора само на спечелилите участници, чрез електронно съобщение (e-mail).

Доставките ще бъдат осъществявани в работни дни от 9 до 18 часа. Куриерските разходи са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара