Спечелете 5 ваучера на стойност 50 лв. от Fixeez и Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

@rositostancheva
@gabrielita7k
@t.g.decheva
@vaydebikova
@liudmilamiladinova

Как се участва:

С качване на снимка по темата в инстаграм.

Пълни правила:

Спечели 1 от 5 ваучера на стойност ✨ 50 лв.✨ за пазаруване в Kaufland. 🛒 😊 

Трябват ти:
⚪️бяла тениска
👻 Fixeez
😌 малко въображение

Качи пост с твоите Fixeez върху бяла тениска и сложи #MyFixeez.
Не забравяй да отбележиш @kauflandbulgaria и да следиш дали си от печелившите.
😊

Нашето жури - @izieqka , @denislavdimchev и @ivanapetrovw ще избере петима победители.

Всеки желаещ да участва в Играта, трябва да последва профила на Kaufland в Instagram (https://www.instagram.com/kauflandbulgaria/), да създаде своя авторска бяла тениска с Fixeez, да я снима в снимка или видео, да я публикува в пост в Instagram, като в поста отбележи с профила на Kaufland в Instagram (https://www.instagram.com/kauflandbulgaria/) и добави хаштаг  #MyFixeez в рамките на Периода на провеждане на играта.

Участието в Играта дава възможност на пет участника да спечелят една от пет награди – ваучери за пазаруване на стойност от 50 лв.

Постовете следва да бъдат публикувани в Instagram от момента на публикуването на публикацията, свързана с Играта, в профила на Kaufland България най-късно до 23:59 часа на 04.03.2022 г (петък). Отговори, публикувани след този час, няма да участват в конкурса.

Победителите ще бъдат обявени на 05.03.2022 г.  Жури в състав Изабела Овчарова, Денислав Димчев и Ивана Петрова ще изберат най-впечатляващите авторски тениски измежду всички постове на участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия.

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Instagram, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившите Участници ще бъдат уведомени с коментар под публикацията и в стори в профила на Kaufland в Instagram (https://www.instagram.com/kauflandbulgaria/) с тагове на победителите на 05.03.2022 г.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след обявяване на победителите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно попълнени/ предоставени данни или по други, независещи от Организатора причини.

Имената на спечелилите участници, и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване с Участника.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившия участник до посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившия участник и предоставянето на адрес за доставка.

Краен срок - 4 март 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара