Спечелете много литри любима бира от Lidl


Краен срок - 10 юни 2019

🙋‍♂️ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! 🙋‍♀️

Ако си на възраст, в която можеш да печелиш бири 🍻, сега е моментът да те хване яд, че не си на 99. 😁 Кажи ни на колко си години и можем да ти изпратим толкова литра от любимата бира, колкото е сборът на цифрите в годините ти. 🍺🍺🍺

Ти наглеждай грила, ние ще ти ги доставим!✌️

📌Един от вас, изтеглен на случаен принцип, ще спечели толкова литра бира, колкото е сборът на годините му. 😱
⏳ Късметлията ще обявим в понеделник, 10 юни, 14:30 часа с коментар под поста.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 18 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите като пише на имейл igra@lidl.bg в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде  данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка), ако наградата е материална.
Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Закон за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта. Разходите по доставка на награди се поемат от Организатора. Участникът може да направи справка за възможните разходи за Интернет свързаност и цените за ползване на определен трафик, като се свърже със своя мобилен или Интернет оператор и потърси информация за използвания от него абонаментен план.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара