Спечелете за тестване комплекти Nivea Q10


Краен срок - 30 април 2019

ТЕСТВАЙ ПРОДУКТИ NIVEA Q10 + C

Попълни формуляра в периода 1 – 30 април 2019г. и можеш да спечелиш 1 от 20 броя комплект Стягащо мляко за тяло с Q10 + витамин C и Антицелулитен стягащ серум с Q10 + Firming Cellulite!

Томболата ще се проведе на 10 май 2019г., а печелившите ще бъдат обявени на тази страница до 17 май 2019г.

Подобрената формула на Лосиона за тяло с коензим Q10 + енергиен комплекс с витамин C хидратира, изглажда и стяга кожата ти само след 10-дневна употреба!

Благодарение на силата на двата мощни антиоксиданта се активира естественото производство на енергия в епидермиса и съставките проникват в дълбочина, за да задействат процеса по регенерация и да заздравят структурата на кожата.

В резултат ще усетиш кожата си дълбоко хидратирана, мека и еластична и видимо по-стегната само след 10 дни!

Стягащият антицелулитен серум с Q10+ витамин C намалява видимите следи от целулит и стяга кожата само след 10-дневна употреба. Формулата с екстракт от лотос е подходяща за всеки тип кожа. Двата мощни антиоксиданти намаляват появата на целулит върху третираните зони и изглаждат кожата. Нанасяй ежедневно върху бедрата, корема и седалището за резултати само след 10 дни!

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

В случай че в хода на Кампанията бъде установено, че Участник се опитва да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно, неговото участие ще бъде счетено за невалидно и той ще загуби правото си за участие в Кампанията.

В случай че печеливш Участник не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара