Спечелете комлекти с антицелулитни продукта 'Кройтерхоф'


Краен срок - 26 май 2020

Въпреки че все още не знаем със сигурност дали лятната почивка ще се състои, време е да се подготвим за топлите месеци и да се справим с едно от най-неприятните препятствия пред женското самочувствие – целулита. Проблемът е комплексен и изисква комплексно решение, приложено с постоянство и дисциплина. И докато повишеният прием на вода, правилното хранене и редовните тренировки със сигурност са важни, те не са единственото, което може да помогне. Качествената антицелулитна козметика дава видим резултат, а сега е най-подходящото време да я включите в арсенала си!

„Кройтерхоф“ предлага четири антицелулитни продукта, с които може да създадете своята собствена комплексна антицелулитна програма.

• Антицелулитен душ гел ексфолиант, който почиства порите и премахва мъртвите кожни клетки, като подготвя кожата за следващите стъпки от антицелулитната програма и повишава тяхното усвояване. Със свеж аромат и хидратираща формула с алое, пантенол и алантоин.

• Антицелулитен серум – интензивна 14-дневна терапия за бързи резултати. Високотехнологичият комплекс от карнитин, кофеин и есцин (екстракт от див кестен) редуцира мастните депа, дренира тъканите и активира синтеза на колаген. Есцинът има укрепващо и заздравяващо кръвоносните съдове действие, което прави антицелулитния серум чудесно решение и за тези от Вас с разширени вени.

• Антицелулитен гел – най-продаваният продукт против целулит на родния пазар. И има защо – гелът действително заглажда кожата, подобрява процесите на регенерация на клетките и ускорява липолитичните процеси. С изразен загряващ ефект и бързопопиваща формула, която не оставя мазни следи.

• Боди лифт гел – лосион за тяло с фина крем-гел консистенция, с карнитин и специален фотокомплекс за отслабване. Съдейства за намаляване на излишните мастни натрупвания и редуцирането на целулита. Термонеутралната формула може да бъде нанасяна без дискомфорт и върху по-нежните зони като корема и вътрешната част на бедрата.

Включете се в играта на KräuterhoF и BG-Mamma!

Спечелете два антицелулитни продукта „Кройтерхоф“ по Ваш избор и се радвайте на изваяна фигура без целулит през лятото, като отговорите на въпроса: Кои са любимите Ви разкрасителни процедури, с които се подготвяте за летния сезон?

На 27 май ще изтеглим петима късметлии, които ще получат два продукта по избор от представените в темата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара