Спечелете дамска раница JUICY COUTURE


Краен срок - 5 април 2019

Участието в Играта  е безплатно и не е обвързано с покупка на стоки или услуги.

Участието в Играта  се извършва посредством следния механизъм:

Всяко физическо лице, навършило 18 години, което не попада в ограниченията за участие в Играта и което:
•    посети страницата https://maniastores.bg и си направи регистрация като  предостави следната информация:  име и фамилия, e-mail,  пол или се регистрира чрез Facebook профила си,
•    потвърди регистрацията си като проследи линка, получен на имейла, с който се е регистрирал,
•    не изтрие профила си в периода 22.03.2019 – 05.04.2019 г. има право да участва в томболата за награда раница "JUICY COUTURE"

Тегленето на наградите ще се проведе на 08.04.2019 г., като печелившият ще бъде избран на томболен принцип между всички участници, които са посетили страницата https://maniastores.bg, регистрирали са  се чрез име и фамилия, e-mail, пол, потвърдили са регистрацията си чрез проследяване на линка, получен на посочения e-mail адрес и на си изтрили профила си  в периода 22.03.2019 г. – 05.04.2019 г.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участници при констатирани нарушения.

Участието в Играта е доброволно. Участникът може да се откаже  от участие по всяко време като изтрие профила си в периода на валидност на Играта.

Наградата се предоставя безвъзмездно от Организатора.
Замяната на наградата срещу пари или други ползи е забранена.

Организаторът поема ангажимент да уведоми лично печелившия. Личното уведомяване се счита за извършено чрез изпращането на съобщение на e-mail-а, с който се е регистрирал участника на  https://maniastores.bg.

В случай  че печелившият изтрие регистрацията си в maniastores.bg в периода 05 - 08 април, то  той губи правото си да получи наградата поради невъзможност за идентифициране и свързване на Организатора с печелившия. В този случай Организаторът има право да разиграе повторна томбола между същите участници и при същите условия описани по-горе

След получаването на e-mail-а с известие за спечелената награда, в 10-дневен срок. Победителят трябва да се свърже с Организатора, като върне отговор на получения имейл чрез изпращане на следната информация:

•    Име и Фамилия
•    Адрес*, на който желае да му бъде предоставена наградата.
•    Телефон за връзка
*Наградата може да бъде доставена на посочен от Победителя адрес,  в магазин Мания или до офис на куриерска фирма.

Спечелената награда от печелившия участник се предава, ако спечелилият участник отговаря на изискванията на настоящите общи условия.
Доставката на наградата е за сметка на Организатора при условие, че е в рамките на територията на Република България.
Адресът за доставка на играта ще послужи единствено за целите на изпращане на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара