Спечелете 2 комплекта козметика и комплект книги от Tialoto.bg


Играта е приключила!

Печеливши:
Мартина Несторова
Мариана Атанасова
Илиан ИвановДвойки карти бързо отвори и награди за празниците спечели

От днес до 14 януари 2019 г. в играта на tialoto.bg за празничните дни ще можете да проверите бързината и находчивостта си като откриете за възможно най-кратко време двойките карти.

Награда:
2 х Комплекта висок клас козметика
1 х Комплект от три книги

След като отворите всички двойки карти имате две опции - да се пробвате отново за по-кратко време или да регистрирате резултата си, като натиснете бутона "Запиши резултат".

Записването става с попълване на кратка регистрационна форма.

След като се регистрирате, резултатът ви веднага се показва в колона „Временно класиране".

Няма ограничения в броя на участията на всеки един участник. Ако не харесвате резултата си и смятате, че може да се справите по-добре, опитайте отново и се запишете пак!

На 15 януари 2019 г. ще изтеглим на томболен принцип печелившия в играта на tialoto.bg за празничните дни. Резултатът ще бъде публикуван в tialoto.bg и Facebook страницата на сайта.

Печелившите ще бъдат уведомени по е-mail, които са подали при регистрацията си за играта. Ако не успеем да установим контакт с печелившите в рамките на 5 дни след официалното обявяване на сайта или не си потърсят наградата, след като са получили e-mail, tialoto.bg си запазва правото да изтегли други печеливши според описаните по-горе условия.

Служители на ИНВЕСТОР.БГ, както и техни роднини нямат право да участват за наградния фонд.

Tialoto.bg си запазва правото да прави промени в условията на играта по всяко време.


Краен срок - 14 януари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара