Спечелете всеки месец Nivea Baby продукти за тестване


Краен срок - 30 януари 2019

Тъй като твоето мъниче заслужава най-нежното докосване, сме ти приготвили многобройни изненади, с които да предложиш на бебчето нежната грижа, която то заслужава.

Този месец можеш да тестваш безплатно NIVEA Baby Мицеларен почистващ гел, който нежно почиства и защитава бебешката кожа от раздразнения и изсушаване. Тайната е в специалната формула, която привлича замърсяванията като магнит и деликатно ги отстранява, без да дразни чувствителната кожа. Заедно с гела получиваш и бебешка дрънкалка за повече усмивки и брошура NIVEA Baby със съвети за защита на кожата на мъничето. Регистрирай се и можеш да бъдеш една от 10-те майки, които тестват новия продукт NIVEA Baby!

Организаторът може да променя периода на провеждане на Кампанията чрез изменение на настоящите Официални правила. Такава промяна ще бъде своевременно публично оповестявана на интернет-страницата на Кампанията.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
 - Коректно попълване на всички данни в регистрационната форма за участие в Кампанията, а именно – име и фамилия; рождена дата; електронна поща; телефонен номер; адрес.
 - Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в Кампанията.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, с помощта на томбола ще бъдат избрани 30 потребители, на които ще бъдат изпратени продукти/рекламни материали от серията NIVEA Baby на посочения от тях адрес. По 10 печеливши и 10 резервни печеливши ще бъдат изтеглени от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив СРЛ, Република Румъния (Republika Interactive SRL) на всяка от следните дати: 12.11.2018г., 13.12.2018г. и 14.01.2019г. чрез платформата random.org. За всяко от тегленията се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на десетте печеливши Участници и десетте резервни такива. Протоколите с имената на печелившите от всяко теглене, ще бъдат оповестени на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/nezhnata-bebeshka-kozha, съответно на 13.11.2018г., 14.12.2018г. и 15.01.2019г.

В случай, че печеливш Участник не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен номер, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара