Стани Мама-Звезда и спечели ваучери по 100 лв. за пазаруване в Notino.bg

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Призът Мама-ЗВЕЗДА в ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №1 спечели видеото на Каролина Николова
2. Призът Мама-ЗВЕЗДА в ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №2 спечели видеото на Анита Атанасова
3. Призът Мама-ЗВЕЗДА в ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №3 спечели видеото на Рени Фотева

Как се участва:

С регистрация в специалната страница на Baby Crema.

Пълни правила:

Станете част от новото предизвикателство #BabyCremaStars и бъдете една от нашите Мами-ЗВЕЗДИ!

Включете се в играта и ще имате възможност да споделяте кадри от най-звездните и най-нежните моменти в живота на вашето бебе. Регистрирайте се за участие до 24.02. чрез контактната форма, поместена по-долу на страницата и се впуснете в приключението #BabyCremaStars.

Очакват ви изненади, предизвикателства и много награди!
Запишете се и може да спечелите тримесечен абонамент за кутия Baby Crema с бебешка козметика и мокри кърпички, както и право да участвате в нашите мотивиращи и забавни ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.

На 25.02.2022г., на случаен принцип ще изтеглим първите 10 участнички, които ще получат правото да изпълняват ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА в 3 последователни месеца и да се състезават всеки месец за голямата награда – ВАУЧЕР ЗА ПАЗАРУВАНЕ НА СТОЙНОСТ 100 ЛЕВА ОТ NOTINO.BG!

Точно в Деня на жената, на 08.03.2022 г., ще изберем победил за първия месец от приключението #BabyCremaStars – Мама – Звезда,  изпълнила най-добре ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №1

Впуснете се в Приключението #BabyCremaStars
Ако сте супермама и искате да бъдете нашата звезда, ако обичате да приемате предизвикателства, да се снимате и да споделяте любовта си към своето бебе и изпитани козметични продукти, ние търсим точно вас! Осмелете се и бъдете една от нашите Мами-ЗВЕЗДИ!

Да станете Baby Crema Мама-ЗВЕЗДА е емоция, която със сигурност си заслужава!
– В нашата кампания ще имате възможност в 3 последователни месеца да получавате безплатно и да тествате Baby Crema козметика и мокри кърпички за най-нежна грижа.
– Ще участвате в забавни игри и закачки, свързани с мотивиращи предизвикателства, които ще ви изпращаме с всяка месечна кутия по време на абонамента.
– Ще вдъхновявате и други мами да опитат продуктите на Baby Crema и да споделят опит с всички нас.
– Ще печелите награди.

Вие сте нашата Мама-ЗВЕЗДА, ако:
– Имате дете от 0 до 4 години
– Имате профил в Instagram
– Обичате да се снимате и да споделяте
– Интересувате се от най-добрата козметика и съвети за бебешка и детска грижа
– Споделяте опит с любимите приятелки и майки
– Следвате любими блогъри, влогъри, форуми на детска тематика
– Обичате предизвикателства

Какво е необходимо да направите?
– Попълнете коректно всички данни в регистрационната форма за участие в Кампанията – име и фамилия; електронна поща; препратка/линк към вашия социален профил в
– Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в #BabyCremaStars.

– Всеки участник има право да заяви участие само веднъж в играта.
– Първите 10 участника, избрани да участват в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №1, №2 и №3 ще бъдат изтеглени на 25.02.2022 и ще бъдат обявени публично в социалните профили на бранда Baby Crema (Facebook и Instagram).
– Всичките 10, избрани на 25.02.2022 г. Мами-ЗВЕЗДИ, ще спечелят тримесечен абонамент с безплатна козметика Baby Crema за най-нежна грижа.
– При изпълнението на ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВАТА, в 3 последователни месеца и при публикуването на снимки/ видеоклиповете, участниците е нужно да използват и специалния хаштаг на кампанията #BabyCremaStars, който да е публично достъпен. С него те ще засвидетелстват изпълнението на условията на играта ни.
– За да си осигурят участие в надпреварата, молим всички Мами-ЗВЕЗДИ да спазват сюжета на предизвикателствата, както и сроковете за публикуване.
– В своята първа месечна кутия, всяка мама ще получи и ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №1, което трябва да изпълни до 7.03.2022 г.
– На 08.03.2022 г., една от нашите Мами-Звезди, изпълнила най-впечатляващо ПРЕДИЗИВИКАТЕЛСТВО №1,  ще бъде обявена за победител и ще спечели ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ваучер за онлайн пазаруване на стойност 100 лева от Notino.bg

Сроковете за изпълнение на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №2 и ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО №3 ще бъдат обявени допълнително на нашия сайт.

Краен срок - 24 февруари 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара