Спечелете 200 ранички, 1100 спортни гривни и 5500 сока от GRENO


Краен срок - 14 декември 2018

Всеки участник, който отговаря на условията, описани в т.3, и който закупи сок GRENO от 250 мл. в обект, обозначен с рекламен материал има право да участва.

Всеки участник, закупил сок GRENO от 250 мл., от участващ в Кампанията обект, получава 1 бр. скреч карта, от страна на представител на търговския обект. За всяка следващата покупка, участникът има право да получава и допълнителна скреч карта.

НАГРАДИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ

· 5500 броя бутилки сок GRENO от 250 мл. - обозначени в рекламните материали с примерно изображение и надпис "5565 сока GRENO от 250 мл.

· 1100 броя брандирани спортни гривни GRENO - обозначени в рекламните материали с примерно изображение и надпис "1120 фосворесциращи спортни гривни GRENO)

· 200 броя брандирани спортни ранички GRENO - обозначени в рекламните материали с примерно изображение и надпис "220 брандирани ранички GRENO)

Всеки закупил сок GRENO от 250 мл. в търговски обект, обозначен с рекламен материал в периода на кампанията и до изчерпване на количествата на наградите, получава една от специално подготвени за Кампанията 11 130 скреч карти.

- Всеки, който изтегли скреч карта, в чието скреч поле е описано „сок GRENO 250 мл.“ има правото да получи допълнителен 1 бр. сок GRENO 250 мл. на място в участващия обект;

- Всеки, който изтегли скреч карта в чието скреч поле е описано "спортна гривна" има правото да получи 1 бр. брандирана спортна гривна GRENO, на място в участващия обект;

- Всеки, който изтегли скреч карта в чието скреч поле е описано "спортна раничка GRENO" има правото да получи 1 бр. брандирани спортна раничка GRENO, на място в участващия обект;

- Всеки, който изтегли скреч карта в чието скреч поле е описано "опитай пак" има правото да участва отново в Кампанията.

- След края на кампанията награди не се раздават. В случай, че след края на кампанията останат нераздадени награди, Организаторът запазва правото си да ги ползва в бъдещи Кампании.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара